Beşiktaş Trabzonspor Maçını Şifresiz Yayınlayan Yabancı Kanallar Listesi 2021

Süper Lig 12. hafta maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Beşiktaş Trabzonspor maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesi de taraftarlar tarafından yakından inceleniyor. Peki, BJK TS maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak.

Süper Lig’de 12. hafta maçında Beşiktaş sahasında Trabzonspor’u konuk ediyor. Vodafone Park’ta 6 Kasım 2021 Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Beşiktaş Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Taraftarlar ise Beşiktaş Trabzonspor maçını canlı yayınlayacak kanallar listesini merak ediyor.

Ligde geçen hafta Atakaş Hatayspor'a 1-0 kaybeden Beşiktaş, 20 puanla 4. durumda bulunuyor. Siyah beyazlı takım rakibini yenerek zirveyle arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. 27 puanla zirvede yer alan Trabzonspor ise rakibi karşısında kazanarak şampiyonluk yarışında avantajını devam ettirerek aradaki puan farkını daha da açmak istiyor.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Michy Batshuayi ve Can Bozdoğan; Trabzonspor’da ise Gervinho ve Peres ile cezalı Edgar Ie bu mücadelede forma giyemeyecekler.

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Umut, Josef, Pjanic, Alex Teixeira, Ghezzal, Larin, Kenan Karaman.

Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Hüseyin, Vitor Hugo, Trondsen, Berat, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Bakasetas, Djaniny.

Beşiktaş Trabzonspor şifresiz yayınlayan yabancı kanallar listesi

Arena Sport 4
Bein Sports France 2 HD
BT Sport 1 HD
C More Streaming Sweeden
Livescore App
Paramount + USA
SuperSport Maximo 1 HD
SuperSport Premier League HD
TV2 Play Norge
Haberpush HD
TV3 Sport Dansk HD
Viaplay Baltic HD
Arena sport 1 HD
Btv aksiyon HD
CBC sport hd
Viaplat Denmark HD

Beşiktaş Trabzonspor Maçını Şifresiz Yayınlayan Yabancı Kanallar Listesi 2021 ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Süper Lig şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.