Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, Sivasspor maçı öncesi Dele Alli hakkında konuştu

Beşiktaş, Süper Toto Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Zorlu mücadelenin öncesinde siyah-beyazlıların teknik direktörü Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Valerien Ismael, Sivasspor maçı öncesinde konuştu.

İŞTE O SÖZLER:

"Atmosfer inanılmaz. Oyuncularımızın kazanacak mantalite ile sahaya çıkacak olması çok önemli."

"Ceyhun Bey'le Dele Alli üzerinde çok çalışma yaptık. Direkt katkı verebilecek oyuncular üzerinden. Masuaku da öyleydi. Alli, sezon başını Everton ile açtı, maçlarda kulübedeydi. Bizimle fazla vakit geçirmemesine rağmen o kaliteyi onda gördük."

"Daha maça odaklanmayı tercih ediyorum, iç sahada oynuyoruz. Güçlü yanlarımızı biliyoruz, geçen maçta en çok kızdığım şey maçın ortasında kontrolü kaybetmemizdi bunu düzeltmeyi istiyoruz. Hafta içi buna odaklandık. Bize yardımcı olacak oyunculara ihtiyacımız var, antrenman yapmamış sezon öncesi kampı kaçırmış oyuncularla ilgilenmiyoruz."

Beşiktaş teknik direktörü Valerien Ismael, Sivasspor maçı öncesi Dele Alli hakkında konuştu ile ilgili etiketler Beşiktaş Sivasspor Süper Lig 4.Hafta Maçı Valerien İsmael
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.