Beşiktaş nasıl 3. olur? Avrupa Ligi'ne nasıl gider?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam sahasında Ajax’ı konuk edecek Beşiktaş’ın grupta nasıl 3. olacağı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Siyah beyazlı taraftarlar Beşiktaş nasıl 3. olur sorusuna yanıt arıyor. Peki, Beşiktaş Avrupa Ligi’ne nasıl gider?

Son olarak sahasında Sporting Lizbon’a 4-0 kaybederek Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkma şansını tamamen yitiren Beşiktaş’ta tüm dikkatler 24 Kasım akşamında Ajax ile oynanacak mücadeleye çevrildi. Siyah beyazlılar için kalan 2 maç Avrupa Ligi açısından oldukça önemli.

Şampiyonlar Ligi grubunda 4 maç sonunda 0 puanla son sırada yer alan Beşiktaş, 24 Kasım’da sahasında Ajax ile 7 Aralık tarihinde ise deplasmanda Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar eğer bu 2 maçı kazanırsa hesaplar değişecek.

Beşiktaş nasıl 3. olur? Avrupa Ligi'ne nasıl gider?

Beşiktaş Gruptan Nasıl Çıkar?

Ancak Beşiktaş’ın Ajax’ı yenmesi yeterli olmayacak. Grubun diğer maçında Sporting Lizbon’unda mutlaka Borussia Dortmund’u devirmesi beklenecek. Bunları yanında Beşiktaş son haftada Dortmund’u en az 2 farkla yenmesi gerekecek.

1. Ajax / 12 puan
2. Sporting Lizbon / 6 puan
3. Borussia Dortmund / 6 puan
4. Beşiktaş / 0 puan

Beşiktaş nasıl 3. olur? Avrupa Ligi'ne nasıl gider? ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi Avrupa ligi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.