Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig 28. hafta maçında Beşiktaş ile Giresunspor karşı karşıya geliyor. Derbide Fenerbahçe’yi deplasmanda 4-2 ile geçen Beşiktaş sahasında puan kaybetmek istemiyor.

Spor Toto Süper Lig 28. haftasında Beşiktaş evinde Giresunspor’u konuk ediyor. Kadıköy’deki derbide 10 kişi kalmasına rağmen Fenerbahçe’yi 1-0 geriden gelerek 4-2 mağlup eden siyah beyazlılar sahasında galip gelerek çıkışını devam ettirmek istiyor.

Vodafone Park’ta 9 Nisan 2023 Pazar akşamında saat 20.30’da başlayacak Beşiktaş Giresunspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Geride kalan maçlarda Beşiktaş topladığı 52 puanla 3. sırada yer alırken, Giresunspor ise 24 puanla 16. basamakta bulunuyor. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Beşiktaş deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Stat: Vodafone Park
Tarih: 9 Nisan 2023 Pazar
Saat: 20.30
Yayın: Bein Sports 1

Beşiktaş Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Beşiktaş Giresunspor Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.