Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman? Süper Lig'de zirve yarışının kaderini etkileyecek Beşiktaş Fenerbahçe maçı vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. Bu maç öncesinde ev sahibi takım ligde 22 karşılaşmada 41 puan aldı. 11 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Kara Kartal bu karşılaşmadan 3 puan almak istiyor. Deplasman ekibi ise, 22 maçta 12 galibiyet 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 44 puan toplayan Sarı Kanaryalar şampiyonluk yolundaki rakiplerini mağlup etmek istiyor. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe bu hafta Beşiktaş deplasmanına çıkıyor. Beşiktaş ise geçen hafta Konyaspor ile berabere kaldı. Hafta içinde ise Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih'e 5-0 mağlup oldu. Deplasman ekibi ise 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

MAC_NE_ZAMAN__Besiktas_Fenerbahce_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_BJK-FB_mac_ne_zaman_1

DERBİNİN ORANLARI BELLİ OLDU

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk edeceği dev derbinin iddaa oranları açıklandı. Beşiktaş'ın galibiyetine 1.90 oran verildi. 21 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe'nin galibiyetine 2.70 oran veren iddaa Risk Yönetimi, beraberlik oranını ise 3.20 olarak belirledi.

Spor Toto Süper Lig’de 23. haftada Beşiktaş’ın Fenerbahçe’yi konuk edeceği karşılaşma öncesinde iddaa Risk Yönetimi, dev derbinin oranlarını açıkladı. Beşiktaş karşılaşmanın favorisi olarak gösterildi.

iddaa, Beşiktaş’ın galibiyetine 1.90 oran verdi. 21 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe’nin galibiyetine 2.70 oran veren iddaa Risk Yönetimi, beraberlik oranını ise 3.20 olarak belirledi.

Geçen sezon Vodafone Park’ta oynanan maçta iddaa risk yönetimi 1.60’lık orandan Beşiktaş’ı favori göstermiş ancak karşılaşma 1-1’lik eşitlik ile sona ermişti. Beşiktaş, Fenerbahçe’yi 25 Şubat Pazar günü saat 19.00’da ağırlayacak.

MAC_NE_ZAMAN__Besiktas_Fenerbahce_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_BJK-FB_mac_ne_zamanfsafas

MAÇIN HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR İDDİASI

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında dün akşam oynanan Chelsea - Barcelona karşılaşmasını yöneten FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ayağının tozuyla derbiye çıkıyor. Performansıyla futbolseverlerden geçer not alan Çakır'a hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde hakem olacağı tebliğ edildi.

Ajansspor'da Özgür Sancar'a konuşan eski hakem Mehmet Fatih Gökçe, "Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin hakemi Cüneyt Çakır olacak. Çakır'a görevi tebliğ edildi. Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Tarık Ongun ve Bahattin Duran yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Barış Şimşek olacak" dedi.

İKİ TAKIMDA 3 PUAN İSTİYOR

Beşiktaş bu sezon hem Avrupa'da hem de ligde önemli işler başararak devre arasına girmiş zorlu maç trafiğinden çıkmayı başarmıştı. Üç kulvarda birden ilerleyen siyah-beyazlılar bu dönemde de oldukça yoğun bir maç trafiği içinde olacak. Almanya deplasmanından dönen siyah-beyazlılar hem Süper Lig'de hem de Türkiye Kupası karşılaşmalarında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Beşiktaş Fenerbahçe maçının biletleri henüz piyasaya çıkmadı. Biletlerle ilgili bilgi geldiğinde haberimizde eklenecek.

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de sahasında oynadığı 10 karşılaşmadan 7 galibiyet 3 beraberlik alarak, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Evinde 24 gol atan siyah beyazlılar kalesinde 6 gol gördü. İç sahada toplam 24 puan toplayan Beşiktaş toplamda 41 puan ile ligin dördüncü sırasında yer alırken, en yakın rakibi Fenerbahçe ve Galatasaray ile puan farkı 3. Siyah beyazlılar toplam 20 averaja sahip.

Fenerbahçe bu yıl oynadığı 11 deplasman mücadelesinden 5 galibiyet ve 5 beraberlik ile ayrılırken, 1 kez de mağlup oldu. Deplasmanda 15 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 8 gol gördü. Dış sahada 20 puan toplayan sarı-lacivertliler Başakşehir'in ardından en çok dışsahada puan toplayan ekip.

MAC_NE_ZAMAN__Besiktas_Fenerbahce_mac_saat_kacta_Hangi_kanalda_BJK-FB_mac_ne_zamansafasfda

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE DERBİ MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı 25 Şubat Pazar akşamı saat 19:00'da başlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

AYKUT KOCAMAN'DAN ÖZEL GÖREV

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ilk 11'de istikrarlı bir şekilde oynatmadığı Mathieu Valbuena'ya Aytemiz Alanyaspor maçında görev vermişti. Beşiktaş maçında farklı bir oyun tarzıyla sahaya çıkmayı düşünen Kocaman, bu mücadelede önemli tercihler yaptı...

Beşiktaş’ın kanatlarda etkili olduğunu belirten Kocaman, Hasan Ali’nin yokluğunda sol kanatta defansif yönü daha kuvvetli olan Aatıf’a görev verecek. Karşılaşmanın gidişatı ve skora göre Mathieu Valbuena, ilerleyen dakikalarda sahaya sürülebilir.

Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı Mathieu Valbuena, Beşiktaş derbisinde yedek bekleyecek. Spor Toto Süper Lig’de son oynanan Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor karşılaşmalarına ilk 11’de başlayan Valbuena, siyah beyazlılara karşı ‘hamle oyuncusu’ olarak kullanılacak.

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın, tecrübeli kanat oyuncusunu maçın skoruna göre ilerleyen dakikalarda sahaya sürmeyi planladığı belirtildi. Beşiktaş’ın kanatlarda etkili olduğunu belirten Kocaman’ın, Hasan Ali’nin de yokluğunda sol kanatta defansif yönü daha kuvvetli olan Aatıf’a görev vereceği öğrenildi. Kocaman’ın, Valbuena’ya daha çok iç sahada görev vereceği de belirtildi.

Sarı lacivertli ekipte sakatlığı eçtikten sonra takımla birlikte çalışmalara başlayan İsmail Köybaşı da, derbide forma giymek istiyor. Takım izinliyken de tesislere gelerek ekstra çalışmalarla eksiklerini kapatmaya çalışan İsmail Köybaşı, “Sakatlığım tamamen geçti. Hocam görev verirse elimden gelenin en iyisini sergilemeyeceğime inanıyorum” dedi. Öte yandan oyuncuları ile bireysel toplantılar yapan Aykut Kocaman, “Beşiktaş maçında sizlere güveniyorum. Kalitenizi sahaya yansıtacağınıza inanıyorum, gücümüzün farkında olalım” diye konuştu.

PFDK'YA SEVK EDİLDİLER

Türkiye Futbol Federasyonu, haftalık sevk kararlarını açıkladı. Beşiktaş, Konyaspor maçında 6 futbolcusu sarı kart gördüğü için 'takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle, Fenerbahçe ise Alanyaspor karşılaşmasında 'çirkin ve kötü tezahüratı' sebebiyle sevk edildi.

Galatasaray, Kasımpaşa maçının ardından maç sonucunu hakem Halis Özkahya'nın bulunduğu görselden dolayı PFDK'lık oldu.

Ayrıca Başkan Mustafa Cengiz de 'sportmenliğe aykırı açıklamalar' nedeniyle sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

"Hukuk Müşavirliği'nce 20.02.2018 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

1- ATİKER KONYASPOR Kulübü'nün 16.02.2018 tarihinde oynanan ATİKER KONYASPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki " "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

2- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 16.02.2018 tarihinde oynanan ATİKER KONYASPOR-BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 40. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü antrenörü ŞEREF ÇİÇEK'in aynı müsabakadaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 17.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

3- KAYSERİSPOR Kulübü'nün 17.02.2018 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş.-KAYSERİSPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

4- FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü'nün 17.02.2018 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş.-AYTEMİZ ALANYASPOR Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

5- GALATASARAY A.Ş. Kulübü'nün 18.02.2018 tarihinde kulübün sosyal medya hesabından yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

GALATASARAY A.Ş. Kulübü Başkanı MUSTAFA CENGİZ'in 18.02.2018 tarihinde kulübünün resmi internet sitesinde yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

6- GÖZTEPE A.Ş. Kulübü futbolcusu ADAMA TRAORE'nin 19.02.2018 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ-GÖZTEPE A.Ş. Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca 20.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

7- ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Kulübü futbolcusu KORAY ALTINAY'ın 16.02.2018 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 17.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

8- GRANDMEDICAL MANİSASPOR Kulübü'nün 17.02.2018 tarihinde oynanan GRANDMEDICAL MANİSASPOR-ADANASPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

9- İSTANBULSPOR A.Ş. Kulübü antrenörü YALÇIN KOŞUKAVAK'ın 18.02.2018 tarihinde oynanan GAZİŞEHİR GAZİANTEP FK-İSTANBULSPOR A.Ş. Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı'nın 7/1-e. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

10- ADANA DEMİRSPOR Kulübü'nün 18.02.2018 tarihinde oynanan ADANA DEMİRSPOR-BOLUSPOR Spor Toto 1. Lig müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.