Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz Bein Sports 1 nasıl izlenir? Aboubakar ve Cenk Tosun oynayacak mı?

Süper Lig 35. haftasında lider Beşiktaş’ta sahasında oynayacağı Ankaragücü maçı öncesinde Aboubakar ve Cenk Tosun’dan beklenen haber geldi. Peki, Aboubakar ve Cenk Tosun Ankaragücü maçında oynayacak mı?

Süper Lig’in 35. haftasında zirvede yer alan ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri konumunda bulunan Beşiktaş evinde Vodafone Park’ta kümede kalma savaşı veren Başkent ekiplerinden Ankaragücü’nü konuk ediyor. 16 Nisan Cuma akşamında saat 19.00’da başlayacak olan Beşiktaş Ankaragücü maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Şu ana kadar ligde 32 maçta 70 puan toplamayı başaran Beşiktaş en yakın takipçilerinden Fenerbahçe’nin 4 puan önünde zirvede yer alıyor. Son 11 karşılaşmada sadece Kasımpaşa’ya kaybeden siyah beyazlılar ligin ilk yarısında deplasmanda devirdiği Ankaragücü’nü tekrar mağlup etmek istiyor. Peki, Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz nasıl izlenir?

Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz Bein Sports 1 nasıl izlenir? Aboubakar ve Cenk Tosun oynayacak mı?

Hikmet Karaman yönetiminde yeniden doğan Ankaragücü de son 7 maçında 5 galibiyet alarak az da olsa küme düşme hattında kurtuldu. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan maçı Beşiktaş deplasmanda 1-0 kazanmıştı.

Ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan maçta da düdük çalan Halis Özkahya, bugünkü zorlu mücadeleyi de yönetecek. Özkahya'nın kariyerinde en çok maç kazanan takımlardan olan siyah beyazlılar 40 maçın 25’inde galip geldi.

ABOUBAKAR VE CENK TOSUN’DAN KÖTÜ HABER

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Aboubakar ile sezonu kapatan Cenk Tosun ve Hasic, Ankaragücü maçında oynayamayacaklar.

Ankaragücü’nde ise sakat olan Saba Lobjanidze, Törgeir Borven ile cezalı olan Cekici, Beşiktaş maçında forma giyemeyecekler.

Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz Bein Sports 1 nasıl izlenir? Aboubakar ve Cenk Tosun oynayacak mı? - Resim : 2

BEŞİKTAŞ ANKARAGÜCÜ MAÇI ŞİFRESİZ BEİN SPORTS NASIL İZLENİR?

Beşiktaş Ankaragücü maçını şifresiz izleyebilmek için Bein Sports abonesi olarak beinconnect uygulaması üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Nsakala, Josef, Atiba, Nkoudou, Ghezzal, Oğuzhan, Larin

Sakat: Aboubakar, Hasic, Cenk Tosun

Cezalı: -

Ankaragücü'nün muhtemel 11'i: Korcan, Kitsiou, Kulusic, Sarlija, Pinto, İbrahim Akdağ, Paintsil, Alper, Gerlado, Emre Güral, Badji

Sakat: Saba Lobjanidze, Törgeir Borven

Cezalı: Cekici

Şüpheli: Ricardo Friedrich, Atakan Çankaya, Assane Diousse

Beşiktaş Ankaragücü maçı şifresiz Bein Sports 1 nasıl izlenir? Aboubakar ve Cenk Tosun oynayacak mı? ile ilgili etiketler Beşiktaş Ankaragücü Süper Lig beIN Sports Cenk Tosun şifresiz Aboubakar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.