Berrak Tüzünataç, 'Bina Tespit Projesi' konusunda Ekrem İmamoğlu'na sitem etti: Bu keyif bir şey mi?

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, 'İBB Bina Tespit Projesi' çerçevesinde İstanbul'daki binaların hasar tespiti için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi. Tüzünataç konuyla ilgili, "Bu keyif bir şey mi ki, kişilerin kabulüne bırakılıyor?" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), vatandaşların 'Hızlı Bina Tarama Yöntemi' ile binaların risk durumunu sorgulamalayabilmeleri için bir uygulama başlattı.

Berrak Tüzünataç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.

Tüzünataç paylaşımında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na şu sözlerle sitem etti:

"BU KEYFİ BİR ŞEY Mİ?"

"Deprem bölgelerindeki bütün binaların depreme dayanıklı olup olmadığının denetlenmesinin kişilerin insiyatifine bırakılmadan mecbur kılınması ve hemen bugün denetlemelerin başlaması gerekiyor. Bu keyfi bir şey mi ki kişilerin kabulüne bırakılıyor?"

Tüzünataç paylaşımına şu sözlerle devam etti:

"BUNU BİR VAZİFE, BİR HİZMET OLARAK ZATEN SUNULMASI GEREKMİYOR MU?"

"Vatandaşın bin tane başvuru yapıp, cevap alamayıp günlerce peşinden koşması mı gerek can güvenliğiyle ilgili bir bilgiye ulaşmak için? Bunun bir vazife bir hizmet olarak zaten derhal sunulması gerekmiyor mu?"

 

 

 

Berrak Tüzünataç, 'Bina Tespit Projesi' konusunda Ekrem İmamoğlu'na sitem etti: Bu keyif bir şey mi? ile ilgili etiketler Berrak Tüzünataç Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.