Berna Öztürk kimdir? Galada saldırıya uğradı!

Ümraniye'de gerçekleştirilen film galasında Berna Öztürk şaşırtıcı bir saldırıya uğradı. Karımı Gördünüz mü? adlı filmin galasına katılan Öztürk'ü hayranı kolundan tutup kaçırmak istedi. Olaydan sonra detaylar herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Aynı zamanda Berna Öztürk'ün yaşamı merak edildi. Peki Berna Öztürk kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Karımı Gördünüz mü? adlı filminin Ümraniye'de gerçekleştirilen galada Berna Öztürk'e bir saldırıya uğradı. Takıntılı bir hayranı Öztürk'ü kolundan tutup kaçırmak istedi. Vatandaşlar olayın gündeme gelmesi ile birlikte yaşamını merak etmeye başladılar. Peki Berna Öztürk kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_5

İHA'nın haberine göre; ‘Karımı Gördünüz mü?’ filminin galasında oyuncu Berna Öztürk,kendisini sosyal medyada da daha önce taciz ettiği iddia edilen takıntılı hayranının saldırısına uğradı. Öztürk'ü gala sırasında kolundan tutarak dışarı kaçırmaya çalışan Mert. Ö 'yü galaya katılan diğer oyuncular güçlükle engelledi. Yaşanan olayın ardından galaya gelen polis ekipleri Mert Ö.'yü gözaltına alırken, Berna Öztürk'ün uğradığı saldırı saniye saniye kaydedildi.

BERNA ÖZTÜRK KİMDİR?

Berna Öztürk, 28 Mart 1984 tarihinde İstanbul‘da doğdu. Bilge ve Belda adlarında iki ablası vardır. Liseyi Özel Ayazağa Işık lisesinde bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Televizyon, sinema ve tiyatro çalışmalarını i ifade edeceği yolu müzik olarak belirlemiş ve 1999 yılında başladığı DJ’lik hayatına 2001‘den itibaren profesyonel olarak devam etmiştir.

Berna Öztürk, Almanya, Hollanda, İngiltere, Filipinler, Mısır, Tayland, İsviçre başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde sayısız performanslar gerçekleştiren, Türkiye’nin en tanınmış DJ’lerindendir.

Berna Öztürk, bir dönem magazin basınında Tarkan‘ın baldızı olarak anıldı. 16 yaşından itibaren tı. Hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunan Berna Öztürk, su sporlarına da fazlasıyla meraklı.

Başarılı DJ Berna Öztürk, su sporlarına da fazlasıyla meraklı. İyi bir kite board eğitmeni de olan DJ Berna ablası Bilge ile birlikte Salih Alexander Çakır ve Seda Çelenk’in sahibi olduğu kite board akademi de hem yarışmalara hazırlanıyor hem de bu zevkli sporu öğrenmek isteyenlere eğitmenlik yapıyor.

2001 yılından bu yana İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok şehrinde ve yurt dışında birçok organizasyonda performans gösteren Berna Öztürk izleyenlerin ve dinleyenlerin büyük beğenisini topladı.

2008 yazında çıkarmış olduğu ve Türkiye‘nin ilk bayan dj albümü olma özelliğini taşıyan “Dancing In The Sun” isimli albümüyle büyük bir çıkış yakaladı.

2004 yılında ‘Balans ve Manevra’ adlı sinema filminde oynayan Öztürk, aldığı drama eğitiminin ardından 2003 yılında basında çok ses getiren Almula Merter‘in yönetmenliğinde ‘Vajina Monologları’ oyununda rol aldı.

2013 yılında Sony Music etiketiyle yayımlanan single’ında 70’li yıllarda Seyyal Taner‘in yorumuyla ünlenen, Türkçe sözleri Ülkü Aker tarafından yazılmış, müziği ise ünlü besteci Enrico Macias imzası taşıyan “Son Verdim Kalbimin İşine” şarkısını yepyeni düzenlemeleriyle seslendirdi.

2016 yılında 1 Ocak akşamı TV 8 ekranlarında başlayacak olan İşte Benim Stilim Ünlüler yarışmasına katıldı.

21 Ocak 2017 tarihinde Dominik’de Acun Ilıcalı‘nın sunumu ile Tv 8 ekranlarında yayınlanan olan Survivor 2017 yarışmasına katıldı.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ:

Oyuncu:
2004 – Saçsaça Başbaşa (Feryal) (TV Dizisi)
2004 – Görünmez Adam (Ayşe) (TV Dizisi)
2004 – Balans ve Manevra (Barmeid) (Sinema Filmi)
2004 – Kuzenlerim 3. Sezon (Sibel ) (TV Dizisi)
2000 – Karlar Eriyince (Sinema Filmi)

SANAT YÖNETMENİ

2014 – Asayiş Berkkemal (Sanat Yönetmeni) (TV Dizisi)
2010 – Umut Yolcuları (Sanat Yönetmeni) (TV Dizisi)
2009 – Ayrılık (Sanat Yönetmeni) (TV Dizisi)

ALBÜMLERİ:

2008 – Dancing In The Sun
2013 – Son Verdim Kalbimin İşine (single)

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI:

2003 – Vajina Monologları – Yönetmen: Almula Merter

DJ

DJ açılımıyla Disk Jockey Müzik akışını kontrol eden, parça seçiminde ve parçalar arası geçişlerde uyum sağlamakla görevli kişi.Djler genellikle bar, vb yerlerde çalışır. Dj'parçayı mixleyerek sunarlar.

SURVIVOR PANORAMA

Survivor Panorama, moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile Hakan Hatipoğlu'un yaptığı; 14 Şubat 2016'dan beri haftaiçi her gün canlı yayınlanan talk-show programıdır.

Acun Ilıcalı 'nın TV8 kanalını satın almasıyla birlikte kanalında yayınladığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasını yorumlamak,perde arkasını göstermek ve konuklarında katılımıyla gerçekleştirdiği talk-show programıdır.Program Salı,Çarşamba,Perşembe,Cuma günleri yayınlanmıştır.Programın sunuculuğunu o dönem Furkan Dede ile Ece Begüm Yücetan üstlenmiştir.

7 Şubat 2016'da başlayan Survivor 2016 adlı yarışma programını yorumlamak,analiz etmek amacıyla seyircilerinde katılımıyla haftaiçi her gün TV8 de yayınlanan talk-show programıdır.Programda daha önce Survivor'da yarışmış ünlü kişiler ya da daha önce yarışmadan elenmiş kişiler konuk olarak dahil edilir ve görüşleri alınır.Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir.30 Haziran 2016 günü 1 defaya mahsus çekim KKTC de olmuştur.1 Temmuz 2016 Sezon Finalinde Survivor 2016 şampiyonu Çağan Atakan Arslan konuk olmuştur. Survivor 2017'yi Yorumlamak analiz etmek amacı ile 23 Ocak Cumartesi İlk Bölüm Özel Yayını İle Başlamıştır. 23 Ocak Pazartesi Günü İse gerçek Yayınına başlamıştır. Programın moderatörlüğünü Nur Tuğba Algül ile daha önce Survivor Kızlar - Erkekler ve Survivor All Star da yarışmış Hakan Hatipoğlu üstlenmiştir. İlk Konuğu İlk Elenen yarışmacı Fulya ŞAHİN'dir.

Berna Öztürk kimdir? Galada saldırıya uğradı! ile ilgili etiketler berna öztürk kimdir gala kaç yaşında