Berfu Yenenler'den güldüren paylaşım!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çifti ikinci kez çocuk sahibi olmak için gün sayıyor. Berfu Yenenler sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerini güldürdü. Ultrason görüntüsüyle birlikte Eser Yenenler'in fotoğrafını çeken Yenenler paylaşımına, "Ben seni klonlamayı nasıl başarıyorum kocacığım?" notunu düştü.

İkinci kez anne olmak için gün sayan Berfu Yenenler, bebeğinin ultrason görüntüsüyle eşi Eser Yenenler'i aynı karede paylaştı.

"BEN SENİ KLONLAMAYI NASIL BAŞARIYORUM KOCACIĞIM?"

Ultrason görüntülerine baktığında dünyaya gelecek oğlunun eşi Eser Yenenler'e çok benzediğini söyleyen Yenenler, söz konusu paylaşımında, "Ben seni klonlamayı nasıl başarıyorum kocacığım?" ifadelerini kullandı.

Berfu Yenenler'den güldüren paylaşım!

2019 yılında evlenen ünlü oyuncu Eser Yenenler ve Berfu Yıldız ekim ayında da ilk bebekleri Kuzey'i kucaklarına almıştı.

ESER YENENLER HAKKINDA

14 Şubat 1984'te Bursa'da doğan Eser Yenenler, 11 yaşından itibaren tiyatro eğitimi almkatadır. İlk, ortaokul ve liseyi Bursa'da; üniversiteyi ise Marmara Üniversitesinde okumuştur. İki ablası olan Yenenlerin babası henüz o 6 yaşındayken hayatını kaybetmiştir.

Bursa Belediye Gençlik Tiyatrosu'nda, Bursa Devlet Tiyatrosu'nda, İstanbul Akademi Hayat'ta ve en sonda  Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak'ta yer almıştır.

BKM Mutfak oyuncularının hazırladığı Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programda  sunuculuk, yazarlık ve oyunculuk yapmıştır.

2003 yılında ilk televizyon dizi olan Aliye'de  Özgür karakterine hayat vermiştir.. Ardından Star TV ekranlarında yer alan Eyvah Düşüyorum adlı yarışma programını sunmuştur. Sonrasında BKM Mutfak'tan beri ayrılmadığı arkadaşları İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile Star TV'de 3+1 programına başlamıştır..Daha sonra Acun Medya yapımcılığında, 3 Adam ismiyle yayınlanmaya başlayan programı yaptı. Bunun yanında, “Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışmasında, Ali Taran, Hülya Avşar, Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boz ve Seda Bakan ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

Berfu Yenenler'den güldüren paylaşım! ile ilgili etiketler Eser Yenenler berfu yenenler Hamilelik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.