Beren Saat'ın vatan haini ve terörist açıklaması!

Ünlü oyuncu Beren Saat vatan haini ve terörist ilan edilmesi ile ilgilii açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinde yayın yapan bir programa konuk olan Beren Saat'in açıklamasını sizler için araştırdık.

Beren Saat geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda vatan haini ve terörist ilan edilmesi ile ilgili açıklama yaptı. Youtube'da yayınlanan Ayşegül Doğan Soruyor programına konuk oldu. Yapılan bu programda Beren Saat vatan haini ve terörist ilan edilmesinden dolayı çok incindiğini açıkladı.

Beren Saat, şunları söyledi: “Siber zorbalık vakalarıyla mücadele için tabii ki hukuki çözümler, birtakım yaptırımlar ve denetlemeler olabilir ama bence çözüm artık nefret söylemlerini, ötekileştirmeyi hayatımızdan çıkarıp, insanların birbirine karşı öfkesini ve hırsını azaltmak. İnsanlara siber zorbalık yapmayacak bir sakinliği, dinginliği, pozitif eleştirmeyi öğretmek lazım. Bu örnek teşkil eden her figür için gereklidir. Bunu sadece liderler bazında söylemiyorum ama önce onlar, önce Meclis’te yumruklar atılmasın, düşünerek konuşalım”

“Attığım bir tweet nedeniyle vatan haini, terörist ilan edildiğim zaman çok incindim. 5-6 sene önce vatan haini ve terörist ilan edildim. O dönem çok incindiğim, zorlandığım bir zaman dilimiydi. Bu nefreti eğitmek, kitlesel düzeydeki öfkeyi yavaş yavaş iyileştirmek gerekir.” dedi.

Beren Saat'ın vatan haini ve terörist açıklaması! ile ilgili etiketler Beren Saat terörist Vatan haini Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.