Berberler Pazar günü açık mı? Kuaförler hafta sonu çalışıyor mu?

Berberler ve kuaförler hafta sonu Pazar günlerindeki mesai saatleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Pandemi süreci sonrasında normalleşme sürecinin başlamasıyla Pazar günleri berberler ve kuaförler çalışıyor mu? Pazar günü berberler açık mı? İşte 2021 berber ve kuaför çalışma saatleri…

Hafta sonunda özellikle Pazar günlerinin tatil olmasını fırsat bilenler berber ve kuaför salonlarına giderek bakımlarını yaptırmanın derdinde. Son olarak normalleşme sürecine girilmesi sonrasında birçok işyeri ve esnaf eski düzenlerine geri dönerken faaliyetlerine de başlamış oldu.

Geçtiğimiz Haziran ayında normalleşme dönemine girilmesi sonrasında hafta sonunda Pazar günleri berberler ve kuaförlerin çalışma saatleri sorgulanmaya başlandı.

Berberler Pazar günleri açık mı?

Berberler hafta içi her gün ve Cumartesi günleri saat 07.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Berberler Pazar günlerinde açık olmadığından hizmet verememektedir. Yani hafta sonunda Pazar günleri berberler kapalıdır.

Kuaförler Pazar günleri açık mı?

Kuaförler hafta içi (Salı) günleri hariç hafta sonunda Cumartesi ve Pazar günleri 07.00-22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Kuaförler Pazar günleri açıktır. Kuaförlerin izin günleri ise Salı’dır.

Berberler Pazar günü açık mı? Kuaförler hafta sonu çalışıyor mu? ile ilgili etiketler Pazar Berberler kuaförler hafta sonu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.