Benzin fiyatlarına zam! Bu gece itibariyle pompaya yansıyacak! Benzinin litresi 95 kuruş daha zamlanıyor...

Benzin fiyatlarına zam yapılacağı açıklandı. Bu gece itibariyle benzine yapılan zam pompaya yansıtacak. 1 litre benzin fiyatı 95 kuruş daha zamlanıyor. Bu zam sonrasında benzinin litre fiyatı 38 TL'yi aşacak. İşte güncel benzin fiyatları...

Akaryakıt fiyatları ne durumda? Benzin fiyatlarına kaç lira zam geliyor? Akaryakıt fiyatlarında son dakika yaşanan değişiklik merak ediliyor. Motorine gelen 1 lira 38 kuruşluk zam sonrasında bir zam daha geliyor. Peki, benzine ne kadar zam yapılacak? Zam sonrasında benzinin litre fiyatı ne?

BENZİNE NE KADAR ZAM YAPILACAK?

1 Şubat saat 00:00'dan itibaren Benzinin litre fiyatın 95 kuruşluk zam gelecek. İstanbul'da 38 lira seviyesinde olan Benzinin litre fiyatı zammın ardından 40 lira seviyesine yaklaşacak.

MOTORİN VE LPG ZAMLANACAK MI?

Motorine geçtiğimiz günlerde 1 lira 38 kuruşluk zam gelmiş ve motorinin litre fiyatı 42 lira seviyesini aşmıştı. Yeni bir zam ise beklenmiyor.

Benzin fiyatlarına zam! Bu gece itibariyle pompaya yansıyacak! Benzinin litresi 95 kuruş daha zamlanıyor... ile ilgili etiketler benzin Motorin LPG
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.