Ben Bu Cihana Sığmazam İçin Şok İddia! Dizinin İpini Bizzat Oktay Kaynarca Çekti, Final Geliyor!

atv'nin yeni sezonda büyük beklentisi olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ilk bölümlerinde büyük sükse yapmıştı. Ancak hikaye ilerledikçe izleyicilerin de beklentisinin karşılanmadığı anlaşıldı. Reytinglerin de istenilen gibi gelmemesi nedeniyle dizinin ipini bizzat Oktay Kaynarca çekti.

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın rol aldığı ve aynı zamanda yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine ne kadar çok önem verdiğini herkes biliyordu. Öyle ki oyuncu kariyerinde yeni bir başlangıç olacağını söylemişti. Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosu da Kaynarca'nın destekleriyle belirlenmişti.

Ebru Özkan, Pelin Akil, Hakan Karahan, Ali Seçkiner Alıcı, Mina Derman, Pelin Uluksar, Işıl Yücesoy, Gülenay Kalkan ve Erkan Sever gibi önemli isimler bu dizinin kadrosunda yer aldı. Güzel Adamlar Medya tarafından yapımcılğı üstlenilen Ben Bu Cihana Sığmazam'da kadın oyuncuların performansı hikayenin derinleşmesinde etkili oldu.

OKTAY KAYNARCA DİZİNİN İPİNİ BİZZAT ÇEKTİ!

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk bölümleri her ne kadar aksiyon dolu olsa da ilerleyen bölümlerde izleyicinin beklentisini karşılayamadığı görüldü. Aradığını bulamayan atv izleyicisine kulak vermek zorunda kalan Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için final kararı aldığı iddia ediliyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam İçin Şok İddia! Dizinin İpini Bizzat Oktay Kaynarca Çekti, Final Geliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden sonra milyonlarca kişi Oktay Kaynarca'dan yeni bir fenomen yaratmasını bekliyordu. Ancak ağır gelişen hikaye ve kaybedilen dinamizm reytinglere yansıdı ve ilgi giderek azaldı.

İlk 4 bölümde aldığı birincilikleri kaybeden Ben Bu Cihana Sığmazam 18 Ekim akşamı Üç Kız Kardeş'in gerisinde kaldı.

Oktay Kaynarca sevgisine rağmen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin final yapması izleyicinin de artık isteği oldu. Şayet dizinin hikayesindeki ağırlık çözülmez ve aksiyon sahneleri artırılmazsa bu istek gerçekleşececk.

 

Ben Bu Cihana Sığmazam İçin Şok İddia! Dizinin İpini Bizzat Oktay Kaynarca Çekti, Final Geliyor! ile ilgili etiketler Ben Bu Cihana Sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.