Belçika gerçeği gördü… Başbakan Croo: PKK Avrupa’da tanınmış bir terör örgütüdür!

Belçika’da PKK’nın yaptığı olaylar sonrası, Milli Güvenlik Toplantısı yapıldı. Saatler süren toplantının ardından açıklama yapan Başbakan Croo, "Provokasyon ve şiddete son verilmeli, terör örgütleri lehine açıklamalara tolerans göstermeyiz, PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür" dedi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Belçika'da bölücü terör örgütü PKK’nın nevruz kutlamaları bahanesi ile yaptığı provokasyon Avrupa’da büyük tepki topladı. Belçika Hükümeti de her gün artan PKK şiddeti ve terörüne tavır aldı.

Belçika’da PKK’nın yaptığı olaylar sonrası, Milli Güvenlik Toplantısı yapıldı.Saatler süren toplantının ardından, Başbakan Alexander de Croo basın açıklaması yaptı.

Croo açıklamasında, ”Provokasyon ve şiddete son verilmeli, terör örgütleri lehine açıklamalara tolerans göstermeyiz, PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür" dedi.

DETAYLAR GELİYOR…

 

 

 

Belçika gerçeği gördü… Başbakan Croo: PKK Avrupa’da tanınmış bir terör örgütüdür! ile ilgili etiketler Belçika PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.