Belçika ayağına sıkıyor! Irkçı PKK yandaşları yaşlı insanlara böyle saldırdı

Belçika’da gözü dönmüş PKK yandaşları Nevruz bahanesi ile Türklere saldırmaya devam ediyor. Almanya’dan otobüslerle Belçika'ya gelen PKK yandaşları bir kahvede oturan yaşlı insanlara acımasızca saldırdı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken uluslararası diplomasi kaynakları olayları seyreden Belçika’nın adeta ayağına sıktığını ifade etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye kırk yılı aşan süreden beri on binlerce asker, polis, öğretmen ve sivil şehitler vererek bölücü terör örgütü PKK ile mücadele ediyor.

AVRUPA PKK ÜYELERİ İLE YANDAŞLARINA KUCAK AÇTI VE ÇEŞİTLİ YARDIM SAĞLADI

Bölücü terör örgütü başta olmak üzere her türlü terörle mücadelede kararlı davranan Türkiye’den kaçan PKK yandaşları Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde barınıyor. Yapılan istihbarat çalışmalarında yıllardan beri kendilerinin kürt oldukları iddiası ile Türkiye’de baskılara uğradığı yalanları ile PKK yandaşlarının Avrupa’dan kabul gördüğü ortaya çıkmıştı.

Yine yapılan araştırmalarda terör örgütü PKK yandaşlarına bir yanda kucak açan Avrupa ülkelerinin diğer yanda da İran, Irak ve Suriye’de terör faaliyetlerini sürdüren PKK’ya gizlice her türlü maddi yardım, silah, mühimmat ve insan desteği verdiği belirlenmişti.

 

BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK AVRUPA’NIN BAŞINA BELA OLDU

Türkiye sınırları içinde ve komşusu olan ülkelerde bir terör devleti kurmayı amaçlayan PKK Avrupa’da örgütlendi. Başta uyuşturucu ve insan kaçakçılığı olmak üzere her türlü yasa dışı işlerle maddi olarak güçlenen bölücü çeşit, Avrupa’da sorun olmaya başladı.

PKK’nın en rahat olduğu ülkelerden biri de terör örgütü olarak görülmediği Belçika. Bölücü örgüt PKK, son yıllarda çeşitli gösteri ve Türklere yönelik olayların yaptığı Belçika’nın başına adeta bela oldu.

Belçika ayağına sıkıyor! Irkçı PKK yandaşları yaşlı insanlara böyle saldırdı - Resim : 2

KAHVEDE OKEY OYNAYAN YAŞLI İNSANLARA ACIMASIZCA SALDIRDILAR

Belçika’da gözü dönmüş PKK yandaşları Türklere karşı saldırılarını bu sene de gerçekleştirdi.

24 Mart Pazar günü 60 kilometre uzaktan gelerek nevruz bahanesi ile Türklere saldırdılar. 

Türkler buna çok sert karşılık verdi. Almanya’dan otobüslerle PKK’lılar Belçika’ya geldi. PKK yandaşları tüm sağduyu ve uyarılara rağmen durmadı.

Belçika dışından gelen PKK yandaşlarının bir kahvede oturan yaşlı insanlara acımasızca saldırısı videosu gurbetçileri ve izleyenleri kahretti.

BELÇİKA PKK’YI KORUYARAK ADETA AYAĞINA SIKIYOR

Bölücü örgüt üyeleri ile yandaşlarının pazar gününden itibaren yaptıkları saldırıları adeta seyreden Belçika sıkıntılı günler yaşıyor. Avrupa Birliği Merkezi önünde toplanan ve sonra teröristbaşı Apo’nun ve örgütün paçavraları ile yürüyüş yapan PKK’ya hiç bir işlem yapılmıyor.

Avrupa’nın göbeğinde istedikleri gibi hareket eden ve Türk vatandaşlarının olduğu mahallelere giderek iş yeri, dükkan, araç ve insanlara saldıran PKK yandaşları gözaltına alınmıyor.

Uluslararası gözlemciler, Belçika’nın tavrından dolayı günlerden beri olayların olmamasının, genel halkın huzuru ve güvenliği için endişe verici olduğunu ifade ediyor.

Yine aynı gözlemciler bu gelişmelerin Avrupa için endişe verici olduğunu belirterek, PKK yandaşlarını koruyan Belçika’nın adeta ayağına sıktığına vurgu yapıyor.

Belçika ayağına sıkıyor! Irkçı PKK yandaşları yaşlı insanlara böyle saldırdı ile ilgili etiketler Belçika

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.