Behçat Ç. yeni sezon izle! İşte yeni sezon 1.bölüm!

Behçat Ç. yeni sezon izle! İzleyicilerin heyecanla beklediği Behzat Ç.'nin galası dün gerçekleştirildi. Behzat Ç.'nin yeni sezonu 25 Temmuz 2019 tarihinde yani bugün başlayacak.Dizinin yönetmenliğini ise Serdar Akar üstleniyor. Detaylar haberimizde...

Behçat Ç. yeni sezon izle! Ercan Mehmet Erdem'in senaryoya uyarladığı 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisi yeni sezonu ile izleyicilerle buluşacak. Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Merak edilen detaylar haberimizde...

Yazar ve senarist Emrah Serbes'in aynı adlı romanından esinlenerek Ercan Mehmet Erdem'in senaryoya uyarladığı dizinin galası Swissotel The Bosphorus'da gerçekleştirildi.

BEHZAT Ç. YENİ SEZON BÖLÜMLERİ NEREDEN İZLENİR?

Behzat Ç. dizisi Blu TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Behzat Ç. dizisini izlemek için Blu TV'ye üye olmanız gerekiyor.

BLUTV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

YENİLENEN OYUNCU KADROSUYLA GERİ DÖNÜYOR

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in üstlendiği "Behzat Ç.", oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Canan Ergüder ve Ege Aydan gibi isimlere yer vermeye devam edecek.


Dizide eski kadrodan Nejat İşler, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol ve Ayça Eren yeniden ekibe dahil oluyor. İşler'in yeniden dizinin unutulmaz kötü karakteri Ercüment Çözer'e hayat vereceği yapımda; İnanç Konukçu, Hayalet; Berkan Şal ise Akbaba rolüyle Behzat Amir'i yine yalnız bırakmayacak.

Behçat Ç. yeni sezon izle! İşte yeni sezon 1.bölüm! ile ilgili etiketler BluTV
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.