Bedelli askerlik celp dönemi sorgulama 2020! Bedelli askerlik yerleri sonuçları

Bedelli askerlik celp dönemi sorgulama! Askerlik görevlerini yerine getirmeye bekleyenler askerlik yerlerinin açıklanmasını büyük bir heyecanla bekliyorlardı. Bedelli askerlik yapacak olanlar ise celp dönemi sonuçlarının ne zaman açıklanacağı araştırıyorlardı.Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Askeralma Müdürlüğü tarafından askerlik ve bedelli askerlik yerleri açıklandı. Detaylar haberimizde...

Bedelli askerlik celp dönemi sorgulama! Milli Savunma Bakanlığı askerlik yerleri ile bedelli askerlik yerlerini açıkladı. Sonuçların açıklanmasıyla beraber bedelli askerlik celp dönemi sorgulamasının nasıl yapılacağı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI AÇIKLAMA YAPTI;

"Ocak/Şubat/Mart 2020’de silahaltına alınacak yedek subay/astsubay, erler ile 2020’de bedelli askerlik yapacak yükümlülerin sınıflandırma sonuçları bugünden itibaren e-devlet ve Askerlik Şubesi Başkanlıklarından öğrenilebilecektir."

BEDELLİ ASKERLİK SINIFLANDIRMA SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR?

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB),bedelli askerlik 2020 yılı bedelinin 30 Haziran'a kadar 35 bin 54 lira, dövizle askerlik ücretinin 5 bin 261 avro olarak belirlendiği açıklandı. Ayrıca dövizle askerlik başvurusu yapacakların 1 Temmuz-31 Aralık tarihlerinde ödeyecekleri ücret ayrıca duyurulacak.

Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğünce, 2020 bedelli ve dövizle askerlik başvuru duyurusu geçtiğimiz günlerde yayımlandı.

Başvuru, yükümlülerin yoklamalarını yaptırmalarını, bedelli askerlik tercihinde bulunmalarını ve belirlenen bedelin tercih tarihinden itibaren iki ay içinde ödenmesini içeriyor. Yoklamasını yaptırmayanların öncelikle "askerliğe elverişlidir" sağlık kararı almış olması gerekecek.

Fiili askerlik hizmetine başlayanlar ile bakaya, yoklama kaçağı ve saklıların bedelli askerliğe başvuru hakkı bulunmuyor.

 

Bedelli askerlik celp dönemi sorgulama 2020! Bedelli askerlik yerleri sonuçları ile ilgili etiketler Bedelli askerlik askerlik 2020 sorgulama
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.