Bebeğini İngiltere'de dünyaya getireceği iddiasına Aslı Enver'den yanıt

'Kavak Yelleri', 'Suskunlar' ve 'İstanbullu Gelin' dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran Aslı Enver, ikinci evliliğini kasım ayında Berkin Gökbudak ile yapmıştı. 6 aylık hamile olan ve kız bebek bekleyen Aslı Enver, bebeğini İngiltere'de dünyaya getireceği yönündeki iddialara yanıt verdi.

2007-2011 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Mine Seven karakteriyle hafızalara kazınan 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, ilk evliliğini meslektaşı Birkan Sokullu ile yapmıştı. 2012 yılında nikah masasına oturan ikili 2015 yılında evliliğini noktalamıştı. Aslı Enver ikinci evliliğini ise geçtiğimiz kasım ayında kısalı süreli aşk yaşadığı iş insanı Berkin Gökbudak ile yapmıştı.

 Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız evlendikten sonra hamile olduğu ortaya çıkan oyuncu Aslı Enver bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Geçen hafta eşiyle birlikte Londra'ya giden Aslı Enver, dün Türkiye'ye döndü.

Bebeğini İngiltere'de dünyaya getireceği iddiasına Aslı Enver'den yanıt - Resim : 2

Bebeğini İngiltere'de dünyaya getireceği ve hastane arayışında olduğu iddiasına Aslı Enver'dan yanıt geldi. Ayrıca güzel oyuncu kızlarına verecekleri isim hakkında da konuştu. Sabiha Gökçen Havaalanı'nda görüntülenen çift muhabirlerin sorularını yanıtladı.


''DOĞUM TÜRKİYE'DE OLACAK''

Yaklaşık 6 aylık hamile olan 38 yaşındaki oyuncunun, doğumu Londra’da gerçekleştireceği haberleri çıkmıştı. Bu iddianın sorulması üzerine Enver, “Öyle bir şey yok. Biz gezmeye gittik. Doğum Türkiye’de olacak. Doğum şekillerinden de doktor hangisini uygun görürse o olacak ama inşallah normal doğum olur” açıklamasını yaptı.

aslı enver

KIZLARINA KOYACAKLARI İSMİ HENÜZ NETLEŞTİRMEDİLER

Kızlarına verecek isim konusunda kararsız kaldıklarını belirten Aslı Enver, "Net değil daha. Şimdi bir isim söylerim sonra başka bir şey koyarım. Birkaç isim arasında kararsızız. Hamilelik de gayet güzel gidiyor, heyecanlıyız. Aşerme durumum olmadı" ifadelerini kullandı.

 

Bebeğini İngiltere'de dünyaya getireceği iddiasına Aslı Enver'den yanıt ile ilgili etiketler Aslı Enver Berkin Gökbudak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.