Aslı Enver bebeğini İngiltere'de dünyaya getirecek

2007-2011 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Mine Seven karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Aslı Enver, yaklaşık 6 ay aşk yaşadığı Berkin Gökbudak ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. İlk bebeğine hamile olan Enver'in bebeğini Londra'da dünyaya getireceği öğrenildi.

Birkan Sokullu'dan boşandıktan sonra şarkıcı Murat Boz, basketbolcu Kerem Tunçeri, reklamcı Sarp Batur, iş insanı Önder Öztarhan gibi isimlerle aşk yaşayan 38 yaşındaki oyuncu Aslı Enver, kısa süredir birlikte olduğu iş insanı Berkin Gökbudak ile sürpriz bir kararla evlenmişti. Yaklaşık altı aylık hamile olan güzel oyuncu, doğum için hastane ve doktor arayışına başladı.

İngiltere’de doğup büyüyen Aslı Enver, kızını Londra’da dünyaya getirecek. Kendisi de 12 yaşına dek Londra'da yaşayan güzel oyuncu, eşi Berkin Gökbudak ile konuşup aldığı ortak karar sonucu kızını İngiltere'de dünyaya getirmeyi planlıyor.

LONDRA'DA DOKTOR ARAYIŞINA BAŞLADI

Takvim Saklambaç'ın haberine göre; Şimdilerde eşiyle doğup büyüdüğü Londra'da olan Enver, hastane ve doktor için arayışlara başladı. Enver, İngiltere'de ailesine ait olan daireyi de bebeği için uygun bir hale getirecek. Aslı Enver de aynı zamanda İngiliz vatandaşı olduğu için kızı da doğrudan çifte vatandaşlık hakkı kazanacak.

 

Aslı Enver bebeğini İngiltere'de dünyaya getirecek ile ilgili etiketler Aslı Enver Hamile Berkin Gökbudak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.