Bay Yanlış mavi araba markası ne? Fiyatı ne kadar?

Bay Yanlış dizisindeki Özgür'ün kullandığı mavi araba gündem oldu. Her bölümü ile olay yaratan yaz dizisi Bay Yanlış’taki mavi arabanın markası ve kime ait olduğu araştırılmakta. Peki, Bay Yanlış mavi araba markası ne? Fiyatı ne kadar? Sahibi kim? İşte detaylar…

Cuma akşamları yayınlanan ve FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden biri haline gelen Bay Yanlış dizisindeki Özgür'ün kullandığı mavi araba bir kez daha gündeme geldi. Bay Yanlış dizisinde Özgür tarafından kullanan mavi araba hem markası, hem şıklığı, hem de fiyatı ile olay yarattı. Peki, Bay Yanlış dizisi mavi araba markası ne? Fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde...

BAY YANLIŞ MAVİ ARABA MARKASI NE? FİYATI NE KADAR?

Bay Yanlış dizisinde Özgür’ün kullandığı mavi arabanın markası 1970 model Chevy Corvette Stingray’dır. Ülkemizde satışta olan 16 klasik arabadan biri olan bu aracın fiyatı ise 900 bin liradır.

Bay Yanlış mavi araba markası ne? Fiyatı ne kadar?

1970 model bir araç olan ve 1969 yılında üretilmeye başlayan Chevy Corvette Stingray modeli spor mavi klasik otomobilde otomatik camlar, klima ve üstü açılır kapanır otomatik sistem bulunmaktadır.

Bay Yanlış mavi araba markası ne? Fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler Bay Yanlış Mavi araba Chevy Corvette Stingray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.