Başbakan: Yakışır mı bu CHP'ye?

Uşak mitinginde konuşan Başbakan Yıldırım, ''Muharrem İnce koşa koşa Edirne'ye, Selahattin Demirtaş'ın yanına gitti. Ey CHP ey koca CHP, Atatürk'ün partisi teröre destek verenden medet umuyor. Yakışır mı bu CHP'ye?'' dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Uşak mitinginde konuştu.

Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Külliye'yi yıkacağız. Yolları kapatacağız. Yerli araba yaptırmayacağız. Kanal İstanbul'u yaptırmayacağız.' Bunların ufku yok, bunlar sadece bir şeye kilitlenmişler, Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gitsin de Türkiye ne olursa olsun. Bu bölge üzerinde plan yapanlar, emperyal güçler de aynı şeyi söylüyor. 'Tayyip Erdoğan gitsin' diyor. Bunlar da aynı şarkıyı söylüyor. Bu sizin aklınıza birşey getiriyor mu Demek ki söz birliği yapmışlar. FETÖ'sü, Kandil'i içerideki sponsorları bir ağızdan AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun memleket önemli değil.

''MUHARREM İNCE KOŞA KOŞA EDİRNE'YE GİTTİ''

Muharrem İnce koşa koşa Edirne'ye gitti. Biz de zannettik ki Edirnelileri özlemiş. Ama doğru Edirne Cezaevi'ne gitti. Selahattin Demirtaş'ın yanına gitti. Ey CHP, ey koca CHP, Atatürk'ün partisi teröre destek verenden medet umuyor. Yakışır mı bu CHP'ye? Bu konu çok önemli. Türkiye'nin beka meselesi olan bir işte bile dik duruş ortaya koyamayanlara hak ettikleri cevabı sandıkta CHP'li kardeşlerimizin takdirine bırakıyorum.''

Başbakan: Yakışır mı bu CHP'ye? ile ilgili etiketler Başbakan Binali Yıldırım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.