Başakşehir'den flaş Arda Turan kararı!

Turan, Berkay’ın burnunu kırdığı iddia edilen kavga sonrası yaptığı açıklamada, “Yarın bir açıklama daha yapıp kulübümden, takım arkadaşlarımdan ve başkanımdan da ayrıca helallik isteyeceğim” diyen Turan’ın takımının son antrenmanında teknik heyet ve takım arkadaşlarından helallik istediği fakat bunun kabul görmediği iddia edildi.

TRT Spor’dan Bahri Havadar’ın haberine göre, Başakşehir antrenmanına giden Arda Turan, U21 ile oynanan maçta 40 dakika forma giydikten sonra takım arkadaşları ve teknik heyetten helallik istedi. Ancak istek kabul görmediği gibi yönetim tarafından Arda Turan’a büyük bir para cezası verilmesine karar verildi. Yine kulübün organize edeceği basın toplantısında Arda Turan’ın tüm Türkiye’den özür dilemesi istenecek.

Geçen hafta Emirgan'da bir mekanda Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıkmış, iddialara göre olay sırasında Berkay'ın burnu kırılmıştı.

Başakşehir'den flaş Arda Turan kararı! ile ilgili etiketler Arda Turan Başakşehir helallik
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.