Baş Belası hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

ATV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Baş Belası hangi günler yayınlanıyor sorusu izleyenler tarafından yakın takipte. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in oynadığı Baş Belası saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in yer aldığı Baş Belası dizisi 9. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Gizemli bir cinayet soruşturmasında birlikte çalışmak zorunda kalan, birbirine taban tabana zıt karakterdeki cinayet büro baş komiseri Şahin ve çocukluğundan beri polisiyeye ilgi duyan psikolog İpek'in eğlenceli öyküsü Baş Belası’nda yaşanıyor.

Baş Belası Hangi Günler?

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in oynadığı Baş Belası dizisi Pazar günleri ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Baş Belası hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Baş Belası Saat Kaçta Başlıyor?

Baş Belası dizisi Pazar akşamları ATV ekranlarında saat 20.00’da başlıyor.

Şahin'in verdiği tutanak yüzünden işinden olacağını düşünen İpek, Şahin'in kararını değiştirmek için uğraşır. Tutanağı çoktan değiştirmiş olan Şahin, İpek'e bu gerçeği söylemez ve vakaya karışmaması şartı koyar. İpek çaresizce büroya gelen yeni vakadan uzak dururken gerçeği öğrenir. Hemen olay yerine gider. Bu yeni vakada İpek'in dikkatini çeken detay Şahin'in geçmişine kapı aralamaktadır. İpek vakanın peşine düştüğünde Şahin'in geçmişteki büyük sırrını öğrenir.

Baş Belası hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? - Resim : 2

Artık İpek, Şahin'in sert mizacı ve duvarlarının sebebini biliyordur. Ancak Şahin'le bu konuyu konuşmak istediğinden beklemediği çok sert bir tepki alır. Diğer yandan Nazlı boşanma davasında istediği mal paylaşımını yapabilmek için Birol'a bir oyun hazırlar. İpek, Şahin'in geçmiş sırrının ve o sırla bağlantılı eski bir vakanın izini sürerken her zamanki gibi yine başını derde sokar.

Baş Belası hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler Seçkin Özdemir baş belası İrem Helvacoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.