Bartu Ürkmez kimdir? Aslı Bekiroğlu ile neden ayrıldı?

Bartu Ürkmez kimdir? Jet Sosyete'de Melike karakterini canlandıran slı Bekiroğlu üç yıldır Bartu Ürkmez ile aşk yaşıyordu. Bekiroğlu ve Ürkmez kısa bir süre önce ayrıldı. Peki Bartu Ürkmez kimdir? Aslı Bekiroğlu ve Bartu Ürkmez neden ayrıldı? Detaylar haberimizde...

Bartu Ürkmez kimdir? Aslı Bekiroğlu ile Bartu Ürkmez üç yıldır birliktelerdi. Jet Sosyete dizisinde Melike karakterini canlandıran Aslı Bekiroğlu ve Bartu Ürkmez ayrıldı. Peki Bartu Ürkmez kimdir?

Ocak'ta POSTA'dan Bekir Saçar'a verdiği röportajda şöyle demişti: Bartu bana aşkı tattıran adamdır. Sevgi arsızıyım; ilgisiz kalırsam canım sıkılır.

Aslı Bekiroğlu ile Bartu Ürkmez'in mutluluğuna nazar değdi. Sevgililer kısa bir süre önce yollarını ayırdı.

Instagram'da daha evvel paylaştıkları aşk dolu fotoğrafları her iki taraf da sildi.

Oysa bir gün anne-baba olurlarsa çocuklarının isimlerini bile hazırlamışlardı. Kız olursa Su, erkek olursa Rüzgar adını vereceklerdi.

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

1996 yılında doğan genç oyuncu, İstanbul’da hayata gözlerini açmış ve çocukluğundan beri de İstanbul’da yaşıyor. İtalyan Lisesi mezunu olan Aslı Bekiroğlu, Bahçeşehir Üniversitesi, beslenme bölümünde eğitimine devam etmektedir.
asli bekiroğlu

Çocuk yaşlarından bu yana oyunculuğa karşı içinde büyük bir istek olan oyuncu, ekran macerasına ilk olarak reklam projeleriyle başladı. Sosyal medyada çekip yayınladığı birbirinden eğlenceli videoları, Twitter ve Instagram’da paylaşımlarıyla ise dikkatleri üzerine çekti. ‘Beni Böyle Sev’, ‘Mutluluk’ dizilerinde de yer alan Aslı Bekiroğlu, Gülümse Yeter isimli dizide Yasemin karakterine hayat verdi. Jet Sosyete dizisinde rol aldı.

Bartu Ürkmez kimdir? Aslı Bekiroğlu ile neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Jet Sosyete Aslı Bekiroğlu