Barcelona başkanından Fenerbahçe taraftarını kahreden 'Arda Güler' açıklaması! Transferi resmen duyurdu

İspanyol devi Barcelona'nın başkanı Joan Laporta, Fenerbahçe'deki geleceği yılan hikayesine dönen genç yıldız Arda Güler ile ilgili konuştu. Laporta, "Arda Güler transferini bitirmeye çalışıyoruz" dedi.

Avrupa kulüplerinin gözdesi Arda Güler'in yeni takımı Barcelona olmak üzere...

Real Madrid'in de ilgilendiği ancak Barcelona'nın daha ciddi bir teklifle Fenerbahçe'nin ve Arda'nın kapısını çaldığı biliniyordu. Bu transfer ile ilgili detaylar ise en önemli ağızdan yani Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan geldi.

AVRUPA DEVLERİ ARDA'NIN PEŞİNDE

Real Mardir, Barcelona, Sevilla, Borussia Dortmund, Manchester United, Paris Saint Germain, Arsenal ve Newcastle United gibi ekiplerin peşinde olduğu genç yıldız Arda Güler'in geleceği belli oluyor.

18 yaşındaki Arda Güler'in gideceği takımda oynama garantisi istediği gelen bilgiler arasında.

BARCELONA BAŞKANI RESMEN DUYURDU

İspanya'da önemli açıklamalar yapan Barcelona Başkanı Joan Laporta, Arda Güler'i transfer etmek istediklerini resmen duyurdu. Arda ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"TRANSFERİ BİTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

"Deco bugün İstanbul'daydı. La Liga Yönetimi, gelecek sezonun planlamasını yaparken, Finansal Fair Play'i etkilemeden bu süreci yürütmemizi sağlıyor. Arda Güler çok yetenekli bir oyuncu ve transferi bitirmeye çalışıyoruz."

"UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYORUZ"

"Scout ekibimiz uzun zamandır Arda'yı takip ediyor. Deco'nun da bu konuda değerli fikirleri var. Bu transferi gelecek sezon için bitirmek istiyoruz"

Barcelona başkanından Fenerbahçe taraftarını kahreden 'Arda Güler' açıklaması! Transferi resmen duyurdu ile ilgili etiketler Arda Güler Barcelona Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.