Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem'i kim oynuyor? Cemre Gümeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Cemre Gümeli TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın oyuncu kadrosunda yerini aldı. Hızır ve Niko'yu tuzaktan kurtaran Işığın Kızı Meryem karakterine hayat veren başarılı oyuncu izleyicinin de merak konusu oldu. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem'i kim oynuyor? Cemre Gümeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi aksiyon ve macera dolu sahneleriyle TRT 1 ekranlarına gelmeye devam ediyor. Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını konu olan dizinin oyuncu kadrosu da her geçen gün genişliyor. Dizinin yeni bölümüne Meryem karakteriyle oyuncu Cemre Gümeli dahil oldu. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem Kimdir? Cemre Gümeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

CEMRE GÜMELİ KİMDİR?

Oyuncunun Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı oyuncu kadrosuna katılmasıyla Meryem karakteri de merak konusu oldu. Cemre Gümeli kimdir, kaç yaşında soruları araştırılır oldu. Cemre Gümeli 28 yaşındadır. 24 Eylül 1993 doğumlu olan Cemre Gümeli'nin Tiyatroya ilgisi lise yıllarında başladı ve üniversite yılları boyunca da devam etti. Bu sürede çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer almasının yanında Müzikal Tiyatro ve Clown eğitimleri de

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem'i kim oynuyor? Cemre Gümeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

2014 yılında New York'a gitti ve bir süre orada kalarak Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye'ye döndükten sonra ekran macerası başladı ve sırayla Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma'da rol aldı.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem'i kim oynuyor? Cemre Gümeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

2017'de Kumbaracı 50 ekibine dahil oldu ve Shakespeare'in 3. Richard oyununda Lady Anne karakterinde rol aldı. Royal Academy of Dance sertifikalı bale eğitimi olan Cemre Gümeli aynı zamanda Almanca ve İngilizce konuşmaktadır.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Meryem'i kim oynuyor? Cemre Gümeli kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler TRT 1 barbaroslar akdeniz'in kılıcı meryem kimdir cemre gümeli kimdir cemre gümeli kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.