Banu Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kaç yaşında?

Banu Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı’nın kızı Banu Ilıcalı üç yıl önce Efe Ceyhun ile evlendi. kızı Banu Ilıcalı Ceyhun hamile.Banu Ilıcalı Ceyhun hamile. Peki Banu Ilıcalı kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Banu Ilıcalı kimdir? Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı Ceyhun'un 4 buçuk aylık hamile olduğu öğrenildi. Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı'nın yaşamı ise merak konusu oldu.

Banu Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kaç yaşında?

BANU ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı’nın Seda Ilıcalı ile olan evliliğinden olan kızı Banu Ilıcalı 29 Ocak 1990 doğumlu.Banu Ilıcalı 2016 yılında Efe Ceyhun ile evlendi.

Bir TV programına katılan Acun Ilıcalı anne ve babasının öldüğü kazada Banu’nun şans eseri kurtulduğunu ve bu yüzden kızını Mucize Çocuk diye sevdiğini anlattı.

 

Banu Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı kaç yaşında? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı banu ılıcalı kaç yaşında kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.