Balkan Ninnisi Ertan Kimdir? Emre Bey Kimdir, Kaç Yaşında?

Balkan Ninnisi dizisinde Ertan karakterini oynayan Emre Bey izleyicinin merak konusu oldu. Lise yıllarında oyunculuğa başlayan oyuncu birçok yapımda kendine yer buldu. TRT 1'de yayın hayatına başlayan Balkan Ninnisi dizisinde Ertan rolünü canlandırıyor. İşte Balkan Ninnisi Ertan'ı Emre Bey hakkında bilgiler...

TRT 1 dizisi Balkan Ninnisi bu akşam heyecanlı bir bölümle yayın hayatına başladı. Erdal Özyağcılar ve Özlem Türkad gibi oyuncuların olduğu Balkan Ninnisi dizisinde Ertan karakteriyle Emre Bey de yer alıyor. Peki Emre Bey kimdir, hangi dizilerde oynadı?

BALKAN NİNNİSİ ERTAN KİMDİR?

Balkan Ninnisi dizisinda başrol oynayan Ertan karakteri Üsküp'te geçen hikayede yer alıyor.

EMRE BEY KİMDİR?

1997 doğumlu olan Emre Bey, İstanbul'da doğdu. Liseye devam ederken 2015 yılında Aşk Zamanı dizisinde rol aldı. Özel atölyeden oyunculuk eğitimi aldıktan sonra 2016 yılında Üniversite öğrencisiyken Adı Efsane dizisinde Kıvanç karakterine hayat verdi. 2018 yılında Elimi Bırakma dizisinde yer aldı ve ardından 2020 yılında Sol Yanım dizisinde Burak karakterini oynadı. Akif, Son Nefesime Kadar yapımlarında da yer aldı.

Balkan Ninnisi Ertan Kimdir? Emre Bey Kimdir, Kaç Yaşında? ile ilgili etiketler balkan ninnisi ertan kimdir emra bey kimdir hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.