Bakan Varank'tan 'İtalya'da yapılıyor' iddialarına gönderme: "Togg çalışanları İtalyan değil Gemlikliymiş"

Yerli ve milli otomobilimiz Togg ile ilgili muhalefet tarafından ortaya atılan 'İtalya'da yapılıyor' iddialarına Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan esprili bir yanıt geldi. Togg fabrikasının bulunduğu Gemlik'te bir fabrika çalışanıyla karşılaşan Varan, işçiye "İtalyan mısın?" diye sordu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobil Togg'a renklerinden birini veren ve fabrikasıonın olduğu Bursa'nın Gemlik ilçesindeydi.

Gemliklilerle bir araya gelen Varank, Togg'u görmeye gelenlerle de sohbet etti. Bu sırada bir Togg çalışanıyla karşılaşan Varank ile işçi arasında eğlenceli bir konuşma geçti.

"İTALYAN DEĞİL GEMLİKLİYMİŞ"

Muhalefet'in 'İtalya'da üretiliyor' iddialarına esprili bir şekilde gönderme yapan Bakan Varank, Togg'ları boyayan işçiye "İtalyan mısın?" diye sordu. ve "Togg'da çalışıyormuş arkadaş. Arabayı getirdim. Sordum İtalyan mısın dedim. Hani orada yapıp getiriyorlar diyorlar ya. Hayır İtalyan değilim Gemlikliyim dedi." ifadelerini kullandı.

Bakan Varank'tan 'İtalya'da yapılıyor' iddialarına gönderme: "Togg çalışanları İtalyan değil Gemlikliymiş" ile ilgili etiketler Mustafa Varank TOGG Gemlik
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.