Bakan Tunç'tan CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin yeni açıklama: Kara para varsa ortaya çıkacaktır!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin açıklama yaparak "Savcılık bu paraların kaynağını elbette ki soracaktır, sorgulayacaktır. Çünkü kamuoyunda büyük bir tereddüt ve tepki ortaya çıktı. Eğer bir suç varsa, bir kara para varsa, bir suçtan kaynaklanan gelir varsa tüm bunlar ortaya çıkacaktır." dedi.

Son dakika haberi: Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Tunç'un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

"BİZİM SAVCILIĞA TALİMAT VERMEMİZ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Savcılık bu paraların kaynağını elbette ki soracaktır, sorgulayacaktır. Çünkü kamuoyunda büyük bir tereddüt ve tepki ortaya çıktı. Eğer bir suç varsa, bir kara para varsa, bir suçtan kaynaklanan gelir varsa tüm bunlar ortaya çıkacaktır.

Bizim savcılığa talimat vermemiz söz konusu değil. Savcılık benim beyanatımdan önce zaten soruşturmayı başlattı. Benim yargıya talimat vermem, savcılığa talimat vermem söz konusu olamaz.

Bakan Tunç'tan CHP'deki para sayma görüntülerine ilişkin yeni açıklama: Kara para varsa ortaya çıkacaktır! ile ilgili etiketler CHP İBB Yılmaz Tunç İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.