Bahar Candan'ın yarı çıplak dansı izle!

Bahar Candan'ın dans ettiği görüntüler! Dondurma Gibisin' şarkısıyla adını duyuran Bahar Candan dans ettiği video konuşulan konular arasında bulunuyor. Bahar Candan'ın çılgınca dans ettiği anlar gündemde araştırılıyor. İşte Bahar Candan'ın dans ettiği görüntüler...

Bahar Candan'ın dans ettiği görüntüler! Dondurma Gibisin' şarkısıyla adını duyuran Bahar Candan dans ettiği video konuşulan konular arasında bulunuyor. Bahar Candan'ın çılgınca dans ettiği anlar gündemde araştırılıyor. İşte Bahar Candan'ın dans ettiği görüntüleri izle!

Bahar Candan'ın yarı çıplak dansı izle!

Dondurma Gibisin şarkısıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Bahar Candan, dans ettiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

ÇILGINLAR GİBİ DANS ETTİ

Bahar Candan, Instagram hesabının hikaye bölümünden çılgınlar gibi dans etti. O anları takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen Candan, yine eleştirilerin hedefi oldu.

"ALKOL KULLANMIŞ GALİBA"

Bahar Candan videosunu kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi,"Biraz alkol kullanmış galiba. Böyle hareketleri ayık kafayla yapması hiç normal değil." yorumunu yaptı.

BAHAR CANDAN

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’ın ortanca kızı olan Bahar Candan, Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıfta okuyor ve avukat olmak istiyor. Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlattı: “Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan."

NİHAL CANDAN

Asıl adı Gülnihal Candan olan 20 yaşında olan yarışmacı Mersin'de dünyaya gözlerini açtı. Özel bir üniversite olan Beykent üniversitesinde Hukuk fakültesinde öğrenciliğine devam ediyor. Yapılan röportajlarda alışveriş yapmayı çok sevdiğini ifade eden Candan, her ay 1000 TL'yi alışverişe ayırdığını ifade etmektedir. İşte benim stilim programından Survivor'a transfer olan isim, İşte Benim Stilim'de en çok gerginlik oluşturan kişilerden biriydi. Sürekli diğer yarışmacılarla sert tartışmalar yaşayan Nihal, 11. haftada elenerek yarışmadan gitmişti. Fİziksel özelliklerine bakıldığında, 1,65 metre boyunda olan yarışmacı, 56 kiloya sahip.Survivor'a giderken yaptığı çekimde 'Niye aç kalmaktan korkayım ki ben zaten rejim yapıyorum' diyen Nihal Candan adadaki ikinci gününde açlık ve karanlık yüzünden ağlamıştı.

Bahar Candan'ın yarı çıplak dansı izle! ile ilgili etiketler Bahar Candan dans videosu izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.