Baba Dizisinde İlhan Büşra Aşkına Yeni Engel Begüm Olacak! Baba 17. Bölüm Fragmanı

Yeni sezonu başlayan Baba dizisi 16. bölümüyle ekrana geldi. Yaz döneminde kadrosunu güçlendiren diziye Begüm karakteriyle katılan Hazal Türesan performansıyla dizinin yeni gözdesi oldu. İlhan ve Büşra arasındaki aşka engel olur mu bilinmez ancak Begüm Baba Dizisine yeni soluk aldıracak.

Salı akşamlarının özlenen dizisi Baba 16. bölümüyle ekrana geldi. Haluk Bilginer, Hakan Kurtaş Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız'ın yer aldığı Baba dizisi yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yaz döneminde Baba yeni oyuncu kadrosuna dahil olan Hazal Türesan bu yıl Begüm karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Hazal Türesan'ın Baba dizisine katılması pek çok izleyiciden övgü aldı. Dizinin son bölümünde Begüm karakteri görüldü. Hakan Kurtaş'ın oynadığı İlhan'ın çocukluk arkadaşı olarak diziye katılan Begüm, dizinin ilerleyen bölümlerinde İlhan'a aşık olabilir.

Tolga Sarıtaş'ın yeni sezonda da vazgeçilmez oyuncu olduğu bir kez daha görüldü. Baba dizisi son bölümde dua sahnesiyle Sarıtaş, yeni sezona giriş yaptı.

BABA 17. BÖLÜM FRAGMANI

Baba 17. bölüm fragmanı da yayınlandı. İlhan ve Büşra aşkının yeni boyut kazanacağı dizinin yeni bölümü gelecek Salı ekrana gelecek.

 

Baba Dizisinde İlhan Büşra Aşkına Yeni Engel Begüm Olacak! Baba 17. Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler Hazal Türesan baba dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.