Aziz Yıldırım için ne karar verildi? Karar açıklandı mı?

Aziz Yıldırım için ne karar verildi? 3 Temmuz 2011 yılında başlayan Futbolda Şike Davası'nda örgüt kurma suçuna ilişkin nihai karar verildi. Mahkeme eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu hakkında beraat kararı verdi. Karar taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Aziz Yıldırım için ne karar verildi? Karar açıklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Aziz Yıldırım için ne karar verildi? Mahkeme eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, eski Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu hakkında beraat kararı verdi. Karar taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. 3 Temmuz 2011 yılında başlayan Futbolda Şike Davası'nda örgüt kurma suçuna ilişkin nihai karar verildi. İşte Aziz Yıldırım için ne karar verildi? Karar açıklandı mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

13'üncü Ağır Ceza Mahkemesinin dosyayı incelemesinin ardından, Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin bozma kararına uygun olarak, bazı sanıklar ve suç tipleri bakımından verilen önceki beraat kararını kesinleştirdi.

 Bu kapsamda, örgüt suçundan ceza alan, aralarında Aziz Yıldırım ile Serdar Adalı'nın da aralarında bulundugu sanıklar hakkında örgüt sebebiyle verilen beraat kararları kesinleşmiş oldu.

Bu yargılamaya konu soruşturmada toplanan delillerin örgüt kapsamında toplandığı değerlendirildiğinde, bunların delil niteliğinin olmadığı konusundaki tartışma da son buldu.

BEŞİKTAŞ'IN ŞİKE DAVASI İLE İLGİSİ KALMADI

Mahkeme şike suçlamasına ilişkin olarak da Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in de şike yapmadığına hükmetti. Bu konuda dosyayı Yargıtay’a göndermeyip kapattı.

 Aziz Yıldırım için ne karar verildi? Karar açıklandı mı?

Bu kararla birlikte Beşiktaş için şike davası tamamen kapanmış oldu.

Öte yandan Beşiktaş ve Giresunspor tarafı için verilmiş olan beraat kararları da kesinleşmiş olduğundan dosyadaki sanık sayısı azaldı.

 Beşiktaş şike iddiaları üzerine 2010-2011 sezonunda kazandığı Türkiye Kupası'nı Federasyona iade etmişti.

AZİZ YILDIRIM'IN 'ŞİKE' DOSYASI YARGITAY'A GÖNDERİLDİ

Şike iddialarına ilişkin olarak Aziz Yıldırım'ın dosyasının ise bir kez daha Yargıtay'a gönderildiği belirtildi.

Aziz Yıldırım için ne karar verildi? Karar açıklandı mı? ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım şike mahkeme şike davası sonuç Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.