Aziz dizisinin yıldızları Murat Yıldırım ile Meral Çetinkaya'dan muhteşem dans performansı

5 Kasım Cuma günü ilk bölümüyle Show TV'de izleyiciyle buluşan Aziz dizisinin Aziz Payidar'ı Murat Yıldırım'ın, dizide Hatice Ana karakterine hayat veren 76 yaşındaki rol arkadaşı Meral Çetinkaya ile sette çekilen dans videosu sosyal medyayı salladı. İkilinin o hallerine beğeni yağdı.

Ekranların yeni dizisi Aziz ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. Uzun bir aradan sonra Aziz ile yeniden izleyici karşısına çıkan 42 yaşındaki oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım'ın, sette 76 yaşındaki rol arkadaşı Meral Çetinkaya ile dans ettiği anlar gündem oldu.

İKİLİNİN DANSI SOSYAL MEDYAYI SALLADI


Aziz dizisininin Aziz Payidar'ı ile Hatice Anası'nın dans performansı çok beğenildi. İkilinin eğlenceli anları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Meral Çetinkaya'nın enerjisi ve muhteşeme dansı büyük beğeni aldı.

AZİZ DİZİSİ HAKKINDA 


Aziz, O3 Medya imzalı, ilk bölümü 5 Kasım 2021 tarihinde yayımlanan, proje danışmanlığını Zeynep Günay Tan’ın gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Recai Karagöz'ün yaptığı, senaryosunu Eda Tezcan'ın kaleme aldığı aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Dizi, Hatay’da Fransız-Türk döneminde geçmektedir.


AZİZ' DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDEN

Antakya’nın en büyük halı üreticisi Payidar ailesinin büyük oğlu Aziz’in refah ve ışıltı dolu hayatı bir Fransız Teğmeni öldürmesiyle altüst olur. Şehri terk etmek zorunda kalan Aziz, geride ailesini ve büyük aşkı Dilruba’yı bırakır. Öldü sanılan Aziz’in iki yıl sonra şehre dönmesi ise hem Payidar ailesinin hem de şehrin kaderini değiştirecektir. Her şeye sıfır noktasından başlamak zorunda olan Aziz enkaza dönmüş hayatını toplamayı mı yoksa her şeyden uzak bir hayat kurmayı mı seçecektir?

 

AZİZ DİZİSİNİN HİKAYESİ

Antakya'nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre'in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre'yi öldürmesiyle Aziz'in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar'ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlanmıştır. Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğarken; basit bir köylü kızı olan Efnan'ın (Simay Barlas) beklenmedik bir şekilde hayatına girmesi ile duygusal anlamda da ikilemde kalacak, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulacaktır.

Aziz dizisinin yıldızları Murat Yıldırım ile Meral Çetinkaya'dan muhteşem dans performansı ile ilgili etiketler Murat Yıldırım dans Meral Çetinkaya aziz aziz dizisi set dizi seti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.