Aziz Dizisinde Efnan'ın Sırrı Ortaya Çıktı! Aziz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Show TV'nin her Cuma reyting rekorları kıran dönem dizisi Aziz yeni bölümünde Efnan hakkında şaşırtıcı gerçeği öğrenen Aziz Payidar'ın yeni hamlesi çok konuşuldu. Fransızların ambargoyu artırdığı şehirde dengeler değişiyor. Efnan'ın amansız rakibi Dilruba ile yakınlaştığı yeni bölümde neler olacak? İşte Aziz 13. bölüm fragmanı...

Aziz 13. bölüm fragmanı izlemek isteyenler harekete geçti. 4 Şubat Cuma akşamı yeni bölümü ejrana gelen Aziz dizisinde Efnan hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkıyor. Aziz'in Fransız işgaline karşı direnişi ise artık tehlikeli bir yola giriyor. İşte Aziz 13. bölüm fragmanı...

Babasının gizemli ölümünün ardındaki sır perdesini aralayan Aziz, yeni bir hamle yapmak üzere harekete geçer. Bu sırada Türklerin cesur direnişi üzerine Fransızlar şehirde baskıyı artırıp ambargo başlatmıştır. Türkler açlık ve kıtlıkla acı bir şekilde sınanmaktadır.

Aziz Dizisinde Efnan'ın Sırrı Ortaya Çıktı! Aziz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Aziz 13. bölüm fragmanı yayınlandığında haberimize eklenecektir.

Aziz Son bölümde neler oldu?

Mustafa ve Kenan’ın kavgası dikkat çekerken gerilimin giderek yükseldiği tanıtımda Aziz’in “Eğer yakalanırsak sonu idam…” sözleri akıllarda soru işaretleri oluşturuyor. Babasının gizemli ölümünün ardındaki sır perdesini aralayan Aziz, yeni bir hamle yapmak üzere harekete geçer. Bu sırada Türklerin cesur direnişi üzerine Fransızlar şehirde baskıyı artırıp ambargo başlatmıştır.

Aziz Dizisinde Efnan'ın Sırrı Ortaya Çıktı! Aziz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? ile ilgili etiketler aziz fragman
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.