Ayşenur Arslan kimdir?

Ayşenur Arslan, Halk TV ekranlarında yaptığı skandal açıklamalarıyla tanınmaktadır. Medya Mahallesi programında ifade ettiği skandal sözleriyle tanınan Ayşenur Arslan gerçekte kimdir?

Ayşenur Arslan, Medya Mahallesi programında gerçekleştirmiş olduğu skandal sözleriyle sosyal medyadan büyük tepki almaktadır. Özellikle muhalif kimliğiyle bilinen Arslan hakkında sosyal medya kullanıcıları sık sık tepkilerini dile getirmektedir.

Ayşenur Arslan Kimdir?

Ayşenur Arslan, 16 Eylül 1950 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babası subay ve annesi MİT mensubu olan Arslan aslen Aydınlıdır. 1972 yılında İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olduktan sonra TRT tarafından 1974 yılında açılan muhabirlik sınavını kazanmıştır.

1982’de Güneş Gazetesi’ne haber müdürü olarak atanan Ayşenur Arslan, 2.5 yıl sonra görevinden istifa etmiştir. 3 yılda Nokta Dergisi’nde çalıştıktan sonra Söz Gazetesi’ne geçerek buradan da 49 gün sonra ayrılmıştır.

Ayşenur Arslan kimdir?

Arkadaşlarıyla beraber reklam ajansı kuran Arslan, Ümraniye Belediyesi adına Türkiye’nin ilk yerel dergisini hazırlamıştır. Cumhuriyet Gazetesi’nde de 1 yıl çalıştıktan sonra Star TV ekranlarında sırasıyla Bir Kadın ve Takın Takip adlı haber programlarının sunuculuğunu yapmıştır.

ATV ekranlarında 16 yıl boyunca Ali Kırca ile beraber çalışan Ayşenur Arslan, Mehmet Ali Birand ile de çalışmış ve Aydın Doğan ve Dinç Bilgin gibi basın sektörlerinin kilit isimleriyle bir araya gelmiştir.

İki kere evlilik geçiren Ayşenur Arslan, ilk eşiyle 8 ay evli kaldı. İkinci eşi Erbil Tuşalp’ten oğlu Sinan 6 yaşındayken ayrıldı.

Ayşenur Arslan kimdir? ile ilgili etiketler Ayşenur Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.