Aynur Aydın 'Siyah' klibindeki açık sahnelerle gündem oldu! "Ahlaksızlar kervanına katıldı!"

Ünlü sanatçı Aynur Aydın'ın 'Siyah' adlı klibi sosyal medyanın gündemine oturdu. Klibi çok açık bulan bazı sosyal medya kullanıcıların, klibin yasaklanması gerektiği söyledi. Diğer taraftan bir sosyal medya kullanıcısından gelen, "Aynur Aydın da ahlaksızlar kervanına katılmış" yorumuna ünlü şarkıcıdan bomba bir yanıt geldi.

Aynur Aydın & Turaç Berkay birlikteliğinden ortaya çıkan Siyah şarkısına çekilen klip gündem oldu. Sütyen paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Aynur Aydın'ı klibi bir kesim tarafından fazla erotik bulundu.

Bolca dansın ve ateşli sahnelerin olduğu klibe dair sosyal medyada beğeniler kadar eleştiriler de vardı. Aynur Aydın'ın klibinin ardından bir takipçi ise "Ahlaksızlar kervanına katılmış hayırlı olsun" yorumunda bulundu.

Aynur Aydın 'Siyah' klibindeki açık sahnelerle gündem oldu! "Ahlaksızlar kervanına katıldı!"

"KATILDIĞIM EN GÜZEL KERVAN, GURUR DUYARIM"

Aynur Aydın ise bu yorumu pas geçmedi ve buna "Katıldığım en güzel kervan gurur duyarım" yanıtını verdi.

Aynur Aydın 'Siyah' klibindeki açık sahnelerle gündem oldu! "Ahlaksızlar kervanına katıldı!" - Resim : 2

"ŞU İĞRENÇ YARATIKLARA ÇÖZÜMLER BULUN"

Aynur Aydın son olarak Bebek'te çiftleşme görütülerine "Sütyen takmamak suç, ulu orta çıplak şekilde güneşlenmek, çiftleşmek serbest!! Midem bulandı. Kadın sanatçılara yasaklar getireceğinize şu iğrenç yaratıklara çözümler bulun!" diyerek isyan etmişti.

 

Aynur Aydın 'Siyah' klibindeki açık sahnelerle gündem oldu! "Ahlaksızlar kervanına katıldı!" ile ilgili etiketler Aynur Aydın Sosyal Medya siyah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.