Aynur Aydın ile Edis Görgülü sevgili mi? Gizli yazışmalar ortaya çıktı!

Aynur Aydın ile Edis Görgülü sevgili mi? Instagram hesabının hacklenmesi sonrasında gündeme bomba gibi düşen Aynur Aydın ile Edis Görgülü ikilisinin özel görüşmeleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Görüntülerde kullandıkları hitap sonrasında sevgili oldukları iddia ediliyor. Aynur Aydın ile Edis Görgülü hakkında araştırma yapılıyor. İşte Aynur Aydın ile Edis Görgülü sevgili mi? Gizli yazışmalar ortaya çıktı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Aynur Aydın ile Edis Görgülü sevgili mi? Sosyal medya hesaplarının hacklenmesi sonrasında ünlü şarkıcı Aynur Aydın'ın görüntüleri yeni bir aşkı gözler önüne seriyor.Aynur Aydın ile Edis Görgülü ikilisinin özel görüşmeleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Görüntülerde kullandıkları hitap sonrasında sevgili oldukları iddia ediliyor. Aynur Aydın ile Edis Görgülü hakkında araştırma yapılıyor. İşte Aynur Aydın ile Edis Görgülü sevgili mi? Gizli yazışmalar ortaya çıktı! Merak edilen detaylar haberimizde...

Aynur Aydın ile Edis Görgülü sevgili mi? Gizli yazışmalar ortaya çıktı!

ÖZEL YAZIŞMALARI ORTAYA ÇIKTI

Instagram ve Twitter hesabından uygunsuz fotoğrafları ve gizli yazışmaları ifşa edilen Aynur Aydın'ın konu hakkında ne yapacağı merak konusu oldu. İnternet korsanları Aynur Aydın ile ünlü şarkıcı Edis'in yazışmalarını da yayınladı.

Aynur Aydın ile Edis Görgülü sevgili mi? Gizli yazışmalar ortaya çıktı! - Resim : 2

 "İTİBAR ETMEYİN"

Ünlü şarkıcının müzik şirketi ise konuyla ilgili açıklama yaparak, "Firmamız sanatçılarından Aynur Aydın'ın Twitter ve Instagram hesapları çalınmıştır. Hesapların geri alınması için gerekli işlemler başlatılmıştır. Lütfen yapılan paylaşımlara itibar etmeyin." ifadelerini kullandı.

 AYNUR AYDIN KİMDİR?

Türk şarkıcı ve şarkı yazarı Aynur Aydın, 15 Aralık 1985'te Münih, Batı Almanya'da doğdu. 10 yaşlarında şarkı söylemeye başladı ve ilk tecrübelerini çocuk ve gençlik tiyatro sahnelerinde topladı. Yeteneğini geliştirme çabasıyla 18 yaşında ilk sahne şovlarını vermeye başladı. 2000 yılında Sürpriz adlı bir gruba katıldı ve ilk albümlerini İstanbul'da kaydettiiler.

Bu sayede, uluslararası sahnelere de çıkmaya başladılar. Birkaç yıldan sonra Aydın gruptan ayrıldı ve kariyerine solo devam etmeye karar verdi. 2009 yılında albüm hazırlıkları için kolları sıvadı. Albümü için iki yıllık çalışmalar gerçekleştirdi. Aydın, ilk aşamada 13 İngilizce şarkı hazırladı. Daha sonra bu şarkılar, Türkçe versiyonları ile 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La albümünde birleştirildi. Aynur Aydın, ilk klip şarkısını "Yenildim Daima" ve aynı şarkının İngilizce versiyonu olan "DNA" ya çekti. 2011'de ilk stüdyo albümü 12 Çeşit La La - 12 Ways to La La'nın çıkış şarkısı "Yenildim Daima" ile Türkiye'de tanındı. 2016 çıkışlı ikinci stüdyo albümü Emanet Beden'deki "Günah Sevap" ve "Damla Damla" şarkıları Türkiye'de liste başarısı yakalayarak üç numara oldu.

İşporta şarkısı 2012 yılının haziran ayında Türkiye'de en çok dinlenen şarkılar arasına girdi. 2013 yılında ilk single çalışması "Life Goes On"u dijital ortamda yayımladı Aynı yıl Erdem Kınay'ın 2.proje albümü "Proje 2"de "Sınır" isimli şarkıyı seslendirdi.

Nisan 2016'da ikinci stüdyo albümü Emanet Beden'i her ikisi de Türkiye'de üç numaraya yükselen "Günah Sevap" ve "Bi Dakika" eşliğinde piyasaya sürdü.

Aynur Aydın ile Edis Görgülü sevgili mi? Gizli yazışmalar ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Edis
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.