Ayça Tilki kimdir? Aleyna Tilki ile kardeş mi?

Exxen platformunda başlayacak İşte Bu Benim Masalım adlı yeni dizide ablası Aleyna Tilki ile aynı projede yer alan Ayça Tilki’nin biyografisi dikkat çeken hadiselerden birisi oldu. Sosyal medyada da sıkça konuşulan Ayça Tilki hakkında detayları sizler için hazırladık.

Exxen platformunda İşte Bu Benim Masalım dizisinde ablası Aleyna Tilki ile aynı projede ilk defa yer alacak Ayça Tilki’nin oldukça heyecanlı tavırları dikkatlerden kaçmadı. İşte Bu Benim Masalım oyuncu kadrosunda yer alan Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki, sosyal medyada da en çok konuşulan isimlerden birisi haline geldi.

Ayça Tilki kimdir?

2005 yılının Ağustos ayında İstanbul’da dünyaya gelen ve Aleyna Tilki’nin kardeşi olan Ayça Tilki, aslen Konya Seydişehirlidir. Burcu Aslan olan Ayça Tilki’nin 2018 senesinde annesi Havva Tilki ve babası Mehmet Tilki boşanmıştır.

Ayça Tilki kimdir? Aleyna Tilki ile kardeş mi?

2019 yılında oyunculuk dünyasına giriş yapan Ayça Tilki ünlü Youtuber isimler olan Berk Coşkun ve Ecrin Su Çoban‘ın başrolü paylaştığı Masal Şatosu: Sihirli Davet adlı sinema filminin oyuncu kadrosunda kendisine yer buldu. Ayça Tilki henüz 15 yaşındadır.

Ayça Tilki kimdir? Aleyna Tilki ile kardeş mi? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Ayça Tilki İşte Bu Benim Masalım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.