Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Aybüke Pusat kimdir? Deniz Baysal'ın TRT 1'de yayınlanan "Teşkilat" dizisinden ayrılmasının ardından, dizinin yeni kadın başrol oyuncusu Aybüke Pusat olarak belirlendi. Teşkilat dizisi, Dışişleri Özel Birimi'nin yöneticisi olan Neslihan karakterine hayat verecek olan Aybüke Pusat'la anlaşma sağlandı. Bu gelişmelerin arkasından Aybüke Pusat'ın kim olduğu merak ediliyor. Peki, Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Ayrıntılar haberimizde...

Aybüke Pusat, Teşkital dizisinde Dışişleri Özel Birimi'nin yöneticisi olan ve Serdar Yeğin'in canlandırdığı Uzay karakteri ile yakın temas halinde olan Neslihan karakterini canlandıracak. Bu gelişmenin ardından kim olduğu ve hangi dizi ve filmlerde oynadığı merak edilen Aybüke Pusat arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Peki, Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? İşte ayrıntılar...

Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

AYBÜKE PUSAT KİMDİR

Aybüke Pusat, 25 Şubat 1995 tarihinde Ankara'da doğmuş bir Türk dizi oyuncusudur. Eğitim hayatına Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünde başlamış ve mezun olmuştur. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümüne devam etmiştir. Ayrıca 2014 yılında Miss Turkey yarışmasında üçüncü olarak dikkat çekmiştir.

Televizyon kariyerine Medcezir dizisinde Elif karakteriyle adım atmıştır. Daha sonra O Hayat Benim ve Familya gibi dizilerde rol almıştır. 2017-2018 yılları arasında Söz dizisinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi oyuncularla birlikte Bahar Kutlu karakterini canlandırmıştır.

AYBÜKE PUSAT HANGİ DİZİ VE FİLMLERDE OYNADI?

Filmografisi şu şekildedir:

Televizyon:

2014-2015: Medcezir - Elif Denizer (Yardımcı oyuncu) - Star TV

2015: Beş Kardeş - Zeynep - Kanal D

2014-2016: O Hayat Benim - Başrol oyuncusu - FOX

2016: Familya - Su Beyoğlu

2017-2018: Söz - Bahar Kutlu - Star TV

2018: Şahin Tepesi - Verda Özden - atv

2019: Her Yerde Sen - Selin Sever - FOX

2022-2023: Sıfırıncı Gün - Nisan - TV8

2023-: Teşkilat - Neslihan - TRT 1

 

İnternet:

2021: 50m2 - Dilara Adıvar (Başrol oyuncusu) - Netflix

2022: Hayaller ve Hayatlar - Güneş - beIN CONNECT

2022: Alef: Mâl-i Hülya - Defne Andıç - BluTV

 

Sinema:

2019: Kapı - Nardin Sezgin (Başrol oyuncusu) - Nihat Durak

Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Aybüke Pusat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.