Avon hangi ülkenin markası? Avon Fransız markası mı?

Avon hangi ülkenin markası? Avon Fransız markası mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Fransız markalarına karşı başlattığı boykot nedeni ile adı boykot listelerinde geçen Avon markası isyan etti. Adının o listeden çıkartılmasını istedi. Fransız markası olmadıklarını söylediler. Avon hangi ülkenin markası? Avon Fransız markası mı?

Avon hangi ülkenin markası? Avon Fransız markası mı? Türkiye'de uzun yıllardan beri bulunan Avon markası isyan etti. Geçtiğimiz günlerde Fransa'nın Müslümanlara karşı yaptığı ırkçılık olayları yüzünden Cumhurbaşkanımız Erdoğan Fransız markalarını boykot etmişti. Bunun üstüne vatandaşlar Fransız markalarını araştırmaya başladı. İsmi Fransız markaları arasında geçen Avon ise açıklama paylaşarak isimlerinin o listeden çıkarılmasını istedi.

AVON'DAN BOYKOT AÇIKLAMASI

26.10.2020 tarihinden bu yana çeşitli basın ve sosyal medya kanallarında gündeme getirilen Fransız markalarına boykot çağrısı konusunda markamızın da adı geçmektedir.

Avon, 1886 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan, 2020 yılının başında da Natura&Co grubu ile birleşerek Brezilya merkezli çok uluslu bir güzellik grubunun parçası haline gelen bir doğrudan satış şirketidir. Markamızın Fransız devleti ile bir bağı olmayıp Fransa’da operasyonu dahi bulunmamaktadır.

Basına yansıyan “Boykot edilecek Fransız markaları” başlıklı haberler içerisinde yer alan markamızla ilgili asılsız haberlere itibar edilmemesini ve haberlerde yer alan markamızın bu listeden çıkartılmasını önemle rica ederiz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

AVON

Avon hangi ülkenin markası? Avon Fransız markası mı?

Avon hangi ülkenin markası? Avon Fransız markası mı? ile ilgili etiketler avon Fransız markaları neler fransız markası mı hangi ülkeye ait
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.