Avatar, tam 13 yıl sonra geri döndü! Avatar 2: Su Yolu vizyona girdi! Avatar 2 konusu ne, oyuncuları kimler?

Dünya genelinde milyonlarca hayranı bulanan Avatar, tam 13 yıl sonra sinemaseverlerin karşısına çıktı. Avatar’ın 2 ‘inci filmi, vizyona girdi. İşte Avatar 2: Su Yolu filmine ilişkin detaylar…

TV ekranlarında yayınlanan içeriklerin takibi her an mümkünken beyaz perdede film izleme şansını yakalamak her daim mümkün olmuyor. Özellikle son dönemlerde rekor seviyelere ulaşan sinema bileti fiyatları sebebi ile film izleme hobilerini daha gerçekleştiremeyen vatandaşlar, yine de vizyona yeni giren yapımları takip etmeden yapamıyor.

Yeni yapımları takip eden ve kendisine uygun bir filmin vizyonda olup olmadığını merak eden sinemaseverlere, tam 13 yıl sonra mükemmel bir sürpriz yapıldı. 2009 yılında vizyona giren Avatar, 13 yıl sonra 2’inci filmi ile beyaz perdede yayınlanmaya başladı.

Fantastik ve bilim kurgu içerikli filmleri sevenlerin dikkatlerini çeken Avatar 2: Su Yolu, son dönemlerde arama motorlarında sinema sektörü adına en çok sorgulanan konu başlıklarından birisi oldu. Sinemaseverler 13 yıl sonra dönen Avatar’ın konusunun nasıl belirlendiğini, filmin oyuncu kadrosunun kimlerden oluştuğunu ve en önemlisi de Avatar 2 sinema bileti fiyatlarını merak ediyorlar.

AVATAR 2: SU YOLU FİLMİNİN KONUSU

Avatar, tam 13 yıl sonra geri döndü! Avatar 2: Su Yolu vizyona girdi! Avatar 2 konusu ne, oyuncuları kimler?

Bilimkurgu ve fantastik türündeki Avatar 2: The Way of Water ya da Türkçe çevirisi ile Avatar 2: Su Yolu, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi. 2009 yılında gişe rekorları kıran ilk filminin ardından tekrar yönetmen koltuğuna oturan James Cameron, ikinci filmini devam niteliğinde çekti. Evrenin daha derinden ele alındığı yeni filmde, ilk yılın üzerinden birkaç yıl geçmiş olarak gösteriliyor. Neytiri ve Jake Sully kendi ailelerini artık kurmuştur. Ancak ikilinin eski düşmanları geri dönmüştür. Bu sebep ile evlerini terk etmek durumunda kalan Neytiri ve Jake Sully, Pandora’yı keşfe çıkarlar.

AVATAR 2: SU YOLU OYUNCULARI KİMLER?

13 yaş üzeri herkese açık olan filmin oyuncu kadrosu şu şekilde:

  • Joel David Moore
  • Cliff Curtis
  • Kate Winslet
  • Stephen Lang
  • Sigourney Weaver
  • Zoe Saldana
  • Sam Worthington
Avatar, tam 13 yıl sonra geri döndü! Avatar 2: Su Yolu vizyona girdi! Avatar 2 konusu ne, oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.