Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz kimdir? sorusunun cevabı araştırılıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile gündem olan Serap Korkmaz kaç yaşında? Serap Korkmaz nereli? İşte detaylar…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına katılan Survivor Avatar Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir? sorusunun cevabı merak ediliyor.

SERAP KORKMAZ KİMDİR?

İç mimar ve aynı zamanda endüstri ürünleri tasarımcısı olan Serap Korkmaz, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini burada tamamladıktan sonra İtalya’nın Milano kentine taşınan Korkmaz, Avrupa’nın en büyük tasarım okullarından biri olan Istituto Europeo di Design –IED’ de İç Mimarlık eğitimi gördü.

Daha sonra Domus Academy’de “Otel Tasarımı Eğitimi” alan Korkmaz, pek çok mimarlık firmasıyla çalıştı. Türkiye'nin "Avatar" lakabıyla tanıdığı milli boksör Atakan Arslan ile 2016 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin, Leon Aslan Arslan adında bir oğlu var.

 

Avatar Atakan'ın eşi Serap Korkmaz kimdir? Kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler Avatar Atakan serap korkmaz Serap Korkmaz kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.