Ata Demirer'in evleneceği Alara Bozbey kimdir?

Ünlü komedyen Ata Demirer aradığı mutluluğu Alara Bozbey'de buldu. Ünlü komedyen Ata Demirer aradığı mutluluğu sonunda buldu. İki aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Alara Bozbey ile evlenme kararı aldı. Biz de vatandaşlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını araştırdık. Ata Demirer ile Alara Bozbey, üç yıl önce bir süre birliktelik yaşadıktan sonra ayrılmışlardı. Birbirlerine ikinci şansı veren ikili, iki ay önce yeniden ilişkiye başlamıştı. Peki, Alara Bozbey kimdir? Kaç yaşında? Ata Demirer kiminle evleniyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

1986 yılında Litvanya'da dünyaya gelen Alara Bozbey Ata Demirer ile evleniyor. Türkiye’ye yerleşmesi ile birlikte hayatı değişen Alara Bozbey, ilk olarak Türkçe eğitimi aldı ardından Türk vatandaşı oldu. Gerçek adı Aliona olan güzel oyuncu Türk vatandaşı olduktan sonra adını Alara olarak değiştirdi. Vatandaşlarımızın merak ettiği soruların cevaplarını derledik. Peki, Alara Bozbey kimdir? Kaç yaşında? Ata Demirer kiminle evleniyor? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Alara_Bozbey_kimdir_Kac_yasnda_Ata_Demirer_kiminle_evleniyor_icerik

ATA DEMİRER'İN EVLENECEĞİ ALARA BOZBEY KİMDİR?

Alara Bozbey, 1986 yılında Litvanya’da dünyaya gelmiştir. Anne ve babası Litvanyalı olan oyuncu ailesi ile birlikte uzun süre Litvanya’da yaşadılar. Anne ve babasının boşanması üzerine, annesi Türk biri ile evlendi ve Alara Bozbey’de annesi ile birlikte Türkiye İstanbul’da yaşamaya başladı.

Türkiye’ye yerleşmesi ile birlikte hayatı değişen Alara Bozbey, ilk olarak Türkçe eğitimi aldı ardından Türk vatandaşı oldu. Gerçek adı Aliona olan güzel oyuncu Türk vatandaşı olduktan sonra adını Alara olarak değiştirdi.

Alara Bozbey, gençlik yıllarında oyunculuk eğitimi almış ve bu alanda ilerlemek için çabalamıştır. Oyunculuk kariyerine Yabancı Damat dizisi ile başlamış olan Bozbey bu projeden sonra izleyiciler tarafından tanınmış ve çok beğenilmiştir. Yabancı Damat diziden sonra pek çok dizi teklifi almış ve kariyeri zirveye tırmanmıştır. 2004 yılında başlayan oyunculuk deneyimi 2006 yılında yine Kanal D’ de yayınlanan Arka Sokaklar dizisi ile artmış. Oyuncu bu diziler ile profesyonelliğe de adım atmıştır. 2007 yılında Evimin Erkeği adlı dizide oynamıştır.

Güzel oyuncu yine aynı yıl yayınlanmaya başlayan Hepsi 1 adlı dizide de rol almıştır. 2008 yılında dizi kariyerini Adanalı ve Prenses Perfinya dizilerinde oynayarak sürdürmüştür. Alara Bozbey, ilk sinema filmi deneyimini yine 2008 yılında yaşamış ve Süper Ajan K9 filminde oynamıştır.

Sinema filmi deneyiminden sonra 2010 yılında tekrar dizi setlerine dönmüş ve pek çok yıldız oyuncunun ekipte bulunduğu Karadağlar dizisinde oynamıştır. 1 yıl süren bu diziden sonra 2012 yılında başlayan Benim İçin Üzülme adlı dizide rol alan oyuncu artık televizyon dizilerinin vazgeçilmezi olmuştur. 2015 yılında ise Gamsız Hayat dizisinde rol aldı. Oyuncu en son olarak geçen haftalarda final yapan Dolunay dizisi kadrosunda yer almaktaydı.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Dolunay

Gamsız Hayat

Benim İçin Üzülme

Karadağlar

Süper Ajan K9

Prenses Perfinya

Adanalı

Hepsi 1

Evimin Erkeği

Arka sokaklar

Yabancı Damat

ata_demirer

ATA DEMİRER KİMDİR?

Ünlü komedyen Ata Demirer, 6 Temmuz 1972'de Bursa'da dünyaya geldi.

Daha küçük yaşlarda müziğe olan yeteneğini keşfetti. Ortaokul ve liseyi Bursa Erkek Lisesi'nde okuduktan sonra son sınıfta Çelebi Mehmet Lisesi'ne geçti ve buradan mezun oldu. Okul hayatından başarılı olamayan Demirer, ağabeyinin yardımıyla gece kulüplerinde piyanist-şantör olarak çalışmaya başladı. 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü'nü kazanmasıyla İstanbul'a taşındı.

Konservatuvar yılları boyunca İstanbul'da müzisyenlik yapmaya devam etti. Yine o yıllarda arkadaşlarının desteği ile bar komedyenliği denemelerine başladı. Vitamin Grubu üyesi Gökhan Semiz ile olan yakın arkadaşlığı sayesinde 1995 yılında stand up gösterilerine başladı. Aynı zamanda Vitamin Grubunun "Turkish Kovboylar" adlı şarkısındaki gazeli seslendiren kişi de kendisiydi.

E.Ş.E.K Tiyatro Grubunun kurucusu Uğur Uludağ'nın aracılığı ile ilk profesyonel stand up gösterisini gerçekleştirdi. 1995 yılında Asos'ta verdiği müzikli şov sırasında keşfedilerek Dormen Tiyatrosu'nda "Komik Para" adlı oyununda rol aldı. Aynı yıl kendi kurduğu "Ege Kumpanya" adlı gösteri orkestrası ile birçok yerde sahneye çıktı.

Bu dönem Uğur Yücel ile tanışması hayatının dönüm noktalarından biri oldu. Komediye olan tutkusunu keşfetti ve konservatuvarı yarıda bırakarak stand up gösterilerine ağırlık verdi. 1996 ile 1998 yılları arasında bir çok yerde gösteri verdi. Leman Kültür'e oyununun kaydını götürdü ve çok beğenilmesi üzerine 1998 yılının Şubat ayında "Tek Kişilik Dev Kadro" adlı oyunu ile Leman Kültür'de sahne aldı.

Bu oyunu yaklaşık 1000 kez sahnede oynayan sanatçı, oyunda geçen karakterlerin benzerleri ile bir televizyon şovu hazırladı. "Korsan TV" adlı program, ekranda 42 bölüm gösterildi. Televizyonda görülmesi ile şöhreti artan Demirer, daha sonra Vizotele Tuuba, Neredesin Firuze gibi projelerde yer aldı. "Kısık Ateşte 15 Dakika" filmi ile ilk başrolünü aldı. Birçok televizyon dizisinde yer aldı ancak onun yurt çapında tanınması ve sevilmesi "Avrupa Yakası" adlı dizide 3 sezon boyunca canlandırdığı "Volkan" karakteri ile oldu.

İki adet müzik albümü de olan Ata Demirer, daha sonra "Hacıyatmaz" adlı televizyon programına başladı. Gani Müjde tarafından yazılan ve yönetilen "Osmanlı Cumhuriyeti" adlı filmde Osmanlı padişahını canlandırdı. İzlenme rekorları kıran 'Eyyvah Eyvah' serisinden sonra, merakla beklenen yeni filmi 2012 yılında Berlin Kaplanı'yla izleyicilerinin karşısına çıktı. 2014 yılında 'Eyyvah Eyvah' filminin üçüncüsünü çekti.

Ata Demirer, 22 Nisan 2012 tarihinde oyuncu Özge Borak ile evlendi. 13 Kasım 2014 tarihinde boşandılar.

ATA DEMİRER'İN FİLMLERİ

2001 - 2003 - Tatlı Hayat

2003 - Neredesin Firuze

2003 - Vizontele Tuuba

2004 - 2006 - Avrupa Yakası

2006 - Kısık Ateşte 15 Dakika

2008 - 2009 - Avrupa Yakası

2008 - Osmanlı Cumhuriyeti

2010 - Eyyvah Eyvah

2011 - Eyyvah Eyvah 2

2011 - İstanbul'un Altınları

2012 - Berlin Kaplanı

2014 - Eyyvah Eyvah 3

ATA DEMİRER İKİNCİ KEZ DÜNYAEVİNE GİRİYOR

Ünlü komedyen Ata Demirer aradığı mutluluğu sonunda buldu. İki aydır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Alara Bozbey ile evlenme kararı aldı.

Ata Demirer ile Alara Bozbey, üç yıl önce bir süre birliktelik yaşadıktan sonra aynlmışlardı. Birbirlerine ikinci şansı veren ikili, iki ay önce yeniden ilişkiye başlamıştı. Ünlü komedyen, sevgilisini annesi Ayten Kaçar'la tanıştırıp çektirdiği fotoğrafı kalp emojisiyle sosyal medyada paylaşarak aşkını ilan etmişti.

İKİNCİ KEZ NİKAH MASASINA OTURMAYA HAZIRLANIYOR

Önceki gün 31 yaşına basan sevgilisiyle çektirdikleri fotoğrafı, "İyi ki doğdun Aloşum" notuyla paylaşan Demirer, ikinci kez nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Evlilik karan alan çift, mutlu haberi aileleriyle paylaştı. Önümüzdeki yaz evlenecek olan ikili, düğünü Bozcaada'da yapacak.

Ata Demirer'in evleneceği Alara Bozbey kimdir? ile ilgili etiketler Ata Demirer alara bozbey kaç yaşında kiminle evleniyor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.