Asya piyasaları öncesinde gram altın sınırda çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

Asya piyasaları öncesinde Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş krizi devam ederken altın fiyatları yeniden çakıldı. FED faiz artırımı ve Merkez Bankası’nın politika faizini sabit tutmasıyla serbest piyasada gram altın 913 TL, çeyrek altın ise 1469 TL’den işlem gördü. İşte, Kapalıçarşı’da 20 Mart güncel altın fiyatları…

Asya piyasaları öncesinde Pazar sabahında altın fiyatlarındaki düşüş dikkatlerden kaçmıyor. FED faiz artırımı ve Merkez Bankası’nın politika faizini sabit tutması altın fiyatlarının gerilemesine sebebiyet verdi.

Son olarak Cuma gününde gram altın 915 TL, çeyrek altın ise 1471 TL’den işlem görüyordu. Asya piyasaları açılmadan önce serbest piyasada gram altın 913 TL, çeyrek altın 1469 TL, yarım altın 2938 TL, tam altın 5877 TL ve Cumhuriyet altını da 6045 TL’den işlem gördü.

Asya piyasaları öncesinde gram altın sınırda çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Mart çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 20 Mart Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 913 TL
Çeyrek altın: 1469 TL
Yarım altın: 2938 TL
Tam altın: 5877 TL
Cumhuriyet altını: 6045 TL

Asya piyasaları öncesinde gram altın sınırda çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 20 Mart çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.