Asya piyasaları öncesinde çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 31 Ocak gram altının güncel fiyatı!

Pazar gününde Asya piyasaları öncesinde gram altın ve çeyrek altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Kapalıçarşı’da gram altın 777 TL, çeyrek altın ise 1278 TL’den alıcı buluyor. İşte serbest piyasada 31 Ocak güncel altın fiyatları…

31 Ocak Pazartesi gününde yeni haftanın hemen öncesinde Asya piyasaları açılmadan gram altın ve çeyrek altının son fiyatlarını merak eden yatırımcılar altın fiyatlarını yakından inceliyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Fed'in faiz kararını sabit tutmasından sonra altın fiyatlarındaki düşüş dikkatlerden kaçmıyor.

Cuma gibi kapanan piyasalar ile birlikte Asya piyasaları açılmadan hemen önce; gram altın 777 TL, çeyrek altın 1278 TL, yarım altın 2557 TL, tam altın 5063 TL ve Cumhuriyet altını da 5207 TL’den alıcı buldu.

Asya piyasaları öncesinde çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 31 Ocak gram altının güncel fiyatı!

İşte Güncel Altın Fiyatlarında Son Durum

Gram altın: 777 TL
Çeyrek altın: 1278 TL
Yarım altın: 2557 TL
Tam altın: 5063 TL
Cumhuriyet altını: 5207 TL

Asya piyasaları öncesinde çeyrek altın çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 31 Ocak gram altının güncel fiyatı! ile ilgili etiketler çeyek altın gram altın Asya piyasaları altın fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.