Asus Zenfone 5Z fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

ABD'nin ekonomik savaşına karşılık boykot kararı alan Türkiye'de, teknolojide yerli üretime dönme alternatifinin yanı sıra uzak doğunun modellerini de merak eden vatandaşlar aramalarını bu yönde yapıyor. Asus Zenfone 5Z fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? Telefonlarla ilgili tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Dolar üzerinden Türkiye ekonomisini hedef alan ABD Başkanı Donald Trump'ın açık tehdidi üzerine Türkiye de ABD ürünlerini boykot kararı aldı. ABD ürünlerinin alternatifi olan akıllı telefonlar arasında Asus Zenfone 5Z fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? Cihazla ilgili bilgileri haberimizde bir araya getirdik.

Asus Zenfone 5Z fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?


ASUS ZENFONE 5Z
Asus Zenfone 5Z Akıllı Telefon, modern tasarımı ve şık duruşu ile dikkat çekiyor.

Kenardan kenara 2.5D kavisli 6.2 inç Full HD ekrana sahip. DCI-P3, renk alanını destekleyerek en sevdiğiniz oyunları oynarken sizlere canlı görüntüler sunar ve kendinizi maceranın içinde gibi hissedebilirsiniz.

Gözleriniz telefonunuzun ekranında olduğu sürece Al teknolojisi telefonunuzun ekranını açık tutacaktır. 12 MP +8 MP ön kamera çözünürlüğüne sahiptir. Her seferinde mükemmel fotoğraflar elde edebilirsiniz. Akıllı çift kamera sistemi her anı yakalayabilmeniz için tasarlanmıştır. Hassas ana kamerası, geniş açılı bir ikinci arka kamera ve ön tarafa bakan kamera, manzara çekimleri, güneşli bir günde plaj çekimleri ve gece çekimleri yapabilmenizi sağlar. Ön kamerası ile sevdiğiniz arkadaşlarınızla veya ailenizle özçekimler yapabilirsiniz.

Al teknolojisine sahip olan Zenfone 5 Z; işlemcide, batarya ömründe ve daha birçok özellikle ekstra güç sunar. 4 çekirdekli 2.8 GHz işlemci hızı ve 6 GB Ram boyutu ile telefonunuz oldukça hızlıdır. Arka planda birden fazla uygulama çalışırken telefonunuzun hızı minimum seviyede etkilenir. 3300 MAh pil gücü ortalama bir kullanımda günlük şarj ihtiyacınızı karşılayacak seviyededir. ZenFone 5 Z telefon, hareket halindeyken maksimum dayanıklılık gösterir. Şarjınız azaldığında Asus BoostMaster teknolojisi devreye girer ve telefonunuzu hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Tam koruma sağlayan yapay zekâlı akıllı şarj teknolojisi bataryanızın ömrünü uzatır. Asus Zenfone 5 Z’nin sahip olduğu ZeniMoji’ler sizlere keyifli anlar yaşatmaya devam diyor. Sizin sesinizi, yüz ifadelerinizi, kafa hareketlerinizi kullanarak birbirinden sevimli avatarları canlandırabilen bu özellik sizlere keyifli anlar yaşatacaktır. Görüntülü görüşmelerde, mesajlarınızda veya canlı yayınlarınızda bu özelliği kullanabilirsiniz. Yeni yüz kilidi açma özelliği ile telefonunuzun kilidini açmak artık arık çok hızlıdır. Ayrıca telefonunuzun gelişmiş ses teknolojisi kulaklarınıza hitap edecek. 64 GB dâhili hafızası belgelerinizi, fotoğraflarınızı telefonunuzda saklayabilmeniz için oldukça yeterlidir. Micro SD destekli hafıza kartı ile 256 GB’a kadar hafıza alanını genişletebilirsiniz. Günümüzde popüler olan tüm uygulamaları Android işletim sistemi sayesinde telefonunuza indirerek kullanabilirsiniz. NFC, GPS, Wi-Fi, Bluetooth gibi bağlantı özellikleri de bulunmaktadır.

Asus Zenfone 5 Z'nin fiyatı ise 3,799.90 TL.

Asus Zenfone 5Z fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? - Resim : 2

ASUS
ASUSTeK Computer Inc., 1989 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi. Dizüstü Bilgisayar, Anakart, Cep telefonu, LCD Panel, Ekran Kartı gibi geniş bir üretim ağına sahip olan şirket özellikle son dönemde ürettiği dizüstü bilgisayarlarla adından söz ettirir hale gelmiştir. Kaliteyi, teknolojiyi ve sağlamlığı ön plana çıkarmayı amaçlayan şirket bunu sloganına da yansıtmış ve bu doğrultuda satış yapmaya devam etmektedir. Şirketin eski sloganı "Inspiring Innovation. Persistent Perfection." iken, yeni sloganı ise "In Search of Incredible."dır.

İsminin kaynağı
Asus ismi, Yunan mitolojisine göre bilim ve sanatın ilham kaynağı olduğuna inanılan ve kanatlı bir at olan “Pegasus”un son dört harfinden gelmektedir. Pazara sunduğu ürünlerde kalitesinin yeniliğinin, gücünün ve yaratıcılığının üst düzeyde olduğunu bu varlık ile sembolize etmektedir.

Ürünleri
Bu bölümdeki herhangi bir kaynak içermemektedir. Lütfen güvenilir kaynaklar ekleyerek bu bölümdeki geliştirilmesine yardımcı olunuz. Kaynaksız içerik itiraz konusu olabilir ve kaldırılabilir.

ASUS 2005 yılında toplam 50 milyon anakart ihraç etmiştir. Bu 2005 yılında her üç kişisel bilgisayardan birinin ASUS marka anakart kullandığı anlamına gelmektedir.

ASUS anakartın yanı sıra,ekran kartı, LCD panel, kasa, UMPC, soğutucu, dizüstü bilgisayari, akıllı telefon alanlarında da ürünler sunmaktadır. Bunu son dönemde ürettiği Asus N serisi ile göstermiştir.

Son dönemlerde şirket Asus Fonepad, Asus Zen UI, Asus ZenFone, Asus PadFone, Asus v70 gibi markaları ile akıllı telefon sektörüne de dahil olmuştur.

ASUS ayrıca oyun bilgisayarları da üretmektedir. ASUS ROG TYTAN serisi kasalar 4.2 GHz'e kadar ulaşan 6 çekirdekli Intel işlemcileri, 4GB GTX serisi ekran kartları, 10 adet soğutma fanı, ASUS'un ürettiği en iyi anakartları ve üretilen en son teknolojileri kullanmaktadır. Şu anda piyasaya sunulmuş en güçlü oyun bilgisayarıdır. Ayrıca G75 serisi oyun dizüstü bilgisayarları da mevcuttur.

ASUS G75 dizüstü bilgisayarları alüminyumdan yapılmıştır. İki adet fana sahiptir ve oyunları 3D olarak oynamak mümkündür.

Asus Zenfone 5Z fiyatı ne kadar? Özellikleri neler? ile ilgili etiketler ASUS zenfone 5z fiyatı ne kadar özellikleri neler?
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.