Asus Zenfone 5 özellikleri neledir?

Asus Zenfone 5 teknik özellikleri neledir? Asus'un yeni amiral gemisi Zenfone 5 tüketiciler tarafından merakla araştırılıyor. Asus'un yeni akıllı telefonları ZenFone 5 iPhone X benzerliği ile dikkat çekiyor. Yapay zekanın gücüyle tasarlanmış ilk ZenFone modelleri olan ZenFone 5Z ve ZenFone 5, tamamen çerçevesiz ekrana ve çift kameraya sahip. ZenFone 5Z, AIE özellikli Snapdragon 845 mobil işlemcisiyle üçüncü nesil bir yapay zeka platformuna sahip. Peki, Asus Zenfone 5 özellikleri neledir? Fiyatları ne kadar? Ne zaman satılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Asus Zenfone 5 vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılmak. Tüketici meraklılarının sabırsızlıkla beklediği telefon araştırılmaya devam ediliyor. ZenFone 5 Lite, 6 inç ekranıyla dünyanın ilk gerçek 4 kamera sistemine sahip akıllı telefon olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Asus'un yeni amiral gemisi olan Zenfone 5 vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Asus Zenfone 5 özellikleri neledir? Fiyatları ne kadar? Ne zaman satılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Asus_Zenfone_5_ozellikleri_neledir_Fiyatlar_ne_kadar__Ne_zaman_satlacak_icerik

İPHONE X BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

ASUS, İspanya’nın Barselona kentinde teknoloji dünyasını ve sektör profesyonellerini buluşturan Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlediği özel bir etkinlikle Zenfone 5 serisini görücüye çıkardı. Serinin 3 akıllı telefonu ZenFone 5Z, ZenFone 5 ve ZenFone 5 Lite, yapay zeka özellikleri, tasarımları ve çift kamera sistemleriyle öne çıkıyor.

Asus_Zenfone_5_ozellikleri_neledir_Fiyatlar_ne_kadar__Ne_zaman_satlacaksaf

ASUS ZENFONE 5 ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Yapay zekanın gücüyle tasarlanmış ilk ZenFone modelleri olan ZenFone 5Z ve ZenFone 5, tamamen çerçevesiz ekrana ve çift kameraya sahip. ZenFone 5Z, AIE özellikli Snapdragon 845 mobil işlemcisiyle üçüncü nesil bir yapay zeka platformuna sahip. 8GB RAM ve 256GB’a kadar ulaşan depolama özelliklerine sahip olan ZenFone 5Z, uzun pil ömrü de sağlıyor. Tasarımı ve çift kamera sistemiyle ön plana çıkan ZenFone 5 ise, yapay zeka yeteneklerine sahip Snapdragon 636 mobil işlemcisi ile daha iyi fotoğraf ve iletişim deneyimleri sunuyor.

ASUS AI Boost teknolojisine sahip ZenFone 5 ve 5Z, oyunlar ve diğer zorlu görevler için yüksek performans sunuyor. Bu iki modelin sahip olduğu akıllı çift kamera sistemleri, kendini adapte edip öğrenerek her seferinde daha iyi fotoğraflar çekmeye imkan tanıyor.

ZenFone 5 Lite, 6 inç ekranıyla dünyanın ilk gerçek 4 kamera sistemine sahip akıllı telefon olma özelliğiyle ön plana çıkıyor. 20MP Sony ön kamerası ve 16MP arka kamerasıyla 120 derecelik geniş açı sunan ZenFone 5 Lite, fotoğrafta yaratıcılığın önündeki engelleri kaldırıyor. Tüm kameraları bağımsız çalışan Lite modeli bu sayede selfie, wefie, manzara, portre ve grup fotoğraflarının mükemmel çekilmesini sağlıyor. 18:9 en/boy oranı ve ultra ince çerçevesi sayesinde 5,5 inçlik bir telefon kadar kompakt olan ZenFone 5 Lite, Snapdragon 630 mobil işlemcisi ve 3300 mAh piliyle de yüksek performans ve enerji verimliliği sağlıyor.

Asus_Zenfone_5_ozellikleri_neledir_Fiyatlar_ne_kadar__Ne_zaman_satlacakad

ASUS NEDİR?

ASUSTeK Computer Inc., 1989 yılında kurulmuş Tayvan merkezli bir bilgisayar ve donanım üreticisi. Dizüstü Bilgisayar, Anakart, Cep telefonu, LCD Panel, Ekran Kartı gibi geniş bir üretim ağına sahip olan şirket özellikle son dönemde ürettiği dizüstü bilgisayarlarla adından söz ettirir hale gelmiştir. Kaliteyi, teknolojiyi ve sağlamlığı ön plana çıkarmayı amaçlayan şirket bunu sloganına da yansıtmış ve bu doğrultuda satış yapmaya devam etmektedir. Şirketin eski sloganı "Inspiring Innovation. Persistent Perfection." iken, yeni sloganı ise "In Search of Incredible."dır.

İSMİNİN KAYNAĞI

Asus ismi, Yunan mitolojisine göre bilim ve sanatın ilham kaynağı olduğuna inanılan ve kanatlı bir at olan “Pegasus”un son dört harfinden gelmektedir. Pazara sunduğu ürünlerde kalitesinin yeniliğinin, gücünün ve yaratıcılığının üst düzeyde olduğunu bu varlık ile sembolize etmektedir.

ASUS'UN ÜRÜNLERİ NELERDİR?

ASUS 2005 yılında toplam 50 milyon anakart ihraç etmiştir. Bu 2005 yılında her üç kişisel bilgisayardan birinin ASUS marka anakart kullandığı anlamına gelmektedir.

ASUS anakartın yanı sıra,ekran kartı, LCD panel, kasa, UMPC, soğutucu, dizüstü bilgisayari, akıllı telefon[3]alanlarında da ürünler sunmaktadır. Bunu son dönemde ürettiği Asus N serisi ile göstermiştir.

Son dönemlerde şirket Asus Fonepad, Asus Zen UI, Asus ZenFone, Asus PadFone, Asus v70 gibi markaları ile akıllı telefon sektörüne de dahil olmuştur.

ASUS ayrıca oyun bilgisayarları da üretmektedir. ASUS ROG TYTAN serisi kasalar 4.2 GHz'e kadar ulaşan 6 çekirdekli Intel işlemcileri, 4GB GTX serisi ekran kartları, 10 adet soğutma fanı, ASUS'un ürettiği en iyi anakartları ve üretilen en son teknolojileri kullanmaktadır. Şu anda piyasaya sunulmuş en güçlü oyun bilgisayarıdır. Ayrıca G75 serisi oyun dizüstü bilgisayarları da mevcuttur.

ASUS G75 dizüstü bilgisayarları alüminyumdan yapılmıştır. İki adet fana sahiptir ve oyunları 3D olarak oynamak mümkündür.

TELEFON NEDİR?

Telefon birbirinden uzak yerlerde bulunan kişiler ve düzenekler arasında bilgi alışverişini sağlayan elektrikli ses alıp verme aygıtı.Telefonun çalışmasında ana ilke ağızdan çıkan ses dalgalarının önce elektrik sinyallerine çevrilmesi, bu sinyallerin çeşitli gönderme yöntemleriyle uzağa iletilmesinden sonra, bu defa da elektrik sinyallerinin yeniden kulakla duyulabilecek ses dalgalarına çevrilmesidir.

Önce kentlerde kurulan telefon şebekeleri daha sonra kentlerarası, uluslararası düzenekler durumuna dönüşmüş ve uydular aracılığıyla dünyanın her köşesinin birbiriyle iletişimi sağlanmıştır.

İLK TELEFON

Konuşmaları açıkça aktaran ilk telefon aleti, Alexander Graham Bell ve Charles Sumner Tainter tarafından geliştiren radyofon isimli aygıttır. İki bilim insanı, bu aygıtla ilk başarılı denemeyi 15 Şubat 1880 günü gerçekleştirdiler. Verici Washington'da, 13. Cadde'deki Franklin Okulu'nun tepesine konmuştu. Tainter, ahizeyi eline alarak konuşmaya başladı: Bay Bell... Bay Bell... Beni duyabiliyorsanız lütfen pencerenin önüne gelip şapkanızı sallayın. Az sonra Bell, 14. Cadde'de bulunan laboratuvarının penceresine geldi. Elinde şapkası vardı. Bir an durdu, sonra şapkasını sallamaya başladı.

Asus Zenfone 5 özellikleri neledir? ile ilgili etiketler asus zenfone 5 özellikleri nelerdir fiyatları ne kadar ne zaman satılacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.