Astroloji

Başak

23 Ağustos - 22 Eylül

ARALIK AYI BAŞAK BURCU YORUMLARI

2 Aralık Pazartesi; bu akşam saat 21:21’de büyük şans gezegeni Jüpiter artık Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak. 2020 yılı sonuna kadar sürecek bu etki ile bir yıl boyunca özellikle aşk hayatınızda canlanma olabilir ve kendinizi yeni bir aşkın içinde bulabilirsiniz. Eğer çocuk isteğiniz varsa bu yıl içinde çocuk sahibi olabilirsiniz.

9 Aralık Pazartesi; saat 12:41 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Yay burcunda ilerlemeye başlayacak ve 29 Aralık’a kadar sürecek olan bu dönemde iletişim hayatınız çok canlanabilir ve yeni bir anlaşma yapabilirsiniz.

12 Aralık Perşembe; saat 08:12’de İkizler burcunda 19 derecede Dolunay gerçekleşecek, kariyerinizde canlanma yaşayabilir ve yeni bir işe başlayabilirsiniz.

20 Aralık Cuma; saat 09:42 itibariyle aşk gezegeni Venüs artık Kova burcunda ilerlemeye başlayacak, 13 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde sağlığınızla ilgili konularda çok şanslı olabilirsiniz.

22 Aralık Pazar; saat 07:24 itibariyle Güneş Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve 20 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde gündemimizde maddi konular ve ailemiz olacak.

26 Aralık Perşembe; saat 08:12’de Güneş Tutulması Oğlak burcunda 4 derecede gerçekleşecek, tutulma zamanları çok önemli zamanlardır ve hepimizin hayatında önemli bir dönüşümün başlangıcı olurlar.

29 Aralık Pazar; saat 07:55 itibariyle iletişim gezegeni Merkür Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak ve 16 Ocak’a kadar sürecek olan bu dönemde düşüncelerimiz her konuda çok daha mantıklı olacak.