Haftaya güçlü Dolunay etkisi ile başladık! Sağlıkla ilgili önlem almanın tam zamanı!

Haftaya Başak burcunda gerçekleşecek güçlü Dolunay etkisi ile zorlu bir başlangıç yapıyoruz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 9-15 Mart haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

Haftaya güçlü Dolunay etkisi ile başladık. 9 Mart Pazartesi günü akşam saat 20:48’de Başak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay’dan en çok Başak, Balık, İkizler ve Yay burçları etkilenecek.

Şimdi sağlıkla ilgili önlem almanın tam zamanı. Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay, en çok sağlık ve hizmet sektörüyle ilgili konuları gündeme getirebilir, her alanda hijyen konularına dikkat.

Başak Dolunay’ı ile birlikte gizli olan bir konu ortaya çıkabilir. Hayatımızda belirsiz olan bir durum netleşebilir.

MERKÜR RETROSU BİTİYOR

Merkür retrosu, 10 Mart Salı günü itibariyle bitiyor. Artık hızlanmaya başlıyoruz, böylece beklediğimiz haberler de ani bir şekilde gelebilir. İletişim dünyamız hızlanabilir ve artık yeni bir başlangıç yapmaya başlayabiliriz.

11 Mart Çarşamba ise yeni bir girişim yapmak ve ilişkilerimizi güçlendirmek için güzel bir günün başlangıcı olabilir.

Mine Ayman'ın 9-15 Mart Astroloji yorumu SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Haftaya güçlü Dolunay etkisi ile başladık! Sağlıkla ilgili önlem almanın tam zamanı! ile ilgili etiketler SuperHaber YouTube Mine Ayman 9 Mart 10 Mart 11 Mart balık dolunay merkür retrosu sağlık ve hizmet sektörü yeni başlangıçlar akrep boğa yay ikizler koç oğlak yengeç terazi aslan kova hijyen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.